‘Boer zkt Vrouw’ stelt nieuwe boer voor: melkveehouder Cyriel (27)

De zoektocht van Boer zkt Vrouw naar een nieuwe boer is voorbij. Het VTM-programma moest namelijk op zoek naar een vervanger van Tomas, die oorspronkelijk ging deelnemen, maar nog voor de opnames zelf al de liefde vond. De nieuwe kandidaat heet Cyriel, is 27 jaar en is een melkveehouder.

Voor het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw gooit VTM het over een andere boeg. Tijdens de oproepaflevering op maandag 31 mei kregen we namelijk niet te zien hoe de deelnemende boeren eruitzien. Daarmee hoopt het programma de focus te leggen op hun passie en hun levenswijze.

Tomas trekt zich terug

Een maand later onthulde een van de boeren, Tomas, toch al zijn gezicht. De 25-jarige groenteboer uit Merchtem had namelijk zelf al een vriendin gevonden en stapte dus logischerwijs uit Boer zkt Vrouw. Meteen lanceerde VTM een oproep voor nieuwe boeren die wat hulp wilden bij hun zoektocht naar de ware.

Nieuwe boer Cyriel

Die zoektocht is nu beëindigd en heeft met Cyriel een nieuwe kandidaat opgeleverd, iemand met mooie blauwe ogen en een guitige glimlach. Ook deze 27-jarige melkveehouder krijgen we uiteraard niet te zien, al is er een wel een filmpje van Dina Tersago die gaat babbelen met onder andere zijn ouders, zus en broer.

Zij ouders kennen hem dan ook door en door want met hen baat Cyriel een boerderij uit met ongeveer 450 koeien, waarvan 250 melkkoeien. Daarnaast kweken ze ook aardappelen, gras en maïs voor de koeien, wortelen en suikerbieten. Cyriel verwacht niet van zijn toekomstige vriendin dat ze meehelpt op de boerderij. Ze moet wel beseffen dat de dieren en gewassen op de eerste plaats zullen blijven komen.

Cyriel houdt van muziek, meer specifiek van techno, en organiseert dan ook al eens graag een technofeestje let vrienden. Hij is al 2,5 jaar single en vond op dates tot nu toe nog niet wat hij wil. Qua uiterlijk heeft Cyriel niet echt een type. Hij zoekt vooral iemand die graag nieuwe dingen ontdekt en open-minded is.

Meer
Lees meer...