‘Boer zkt Vrouw’: Alle boeren vinden de liefde

Gisteren was het tijd voor de allerlaatste aflevering van Boer zkt Vrouw. Daarin zagen we hoe de vijf boeren met de overgebleven kandidaten op romantische trip gingen. En op die trips ging het er romantisch aan toe. De kijkers zagen maar liefst zes kusmomenten bij alle boeren. Het lijkt er dus op dat iedereen de liefde heeft gevonden.

Na een aantal hobbelige parcours, hebben alle boeren uit Boer zkt Vrouw de liefde gevonden. Dat kunnen we alleszins afleiden uit de laatste aflevering van het programma. Gisteren was namelijk te zien hoe alle boeren een kus deelden met hun finale kandidaat en hoe iedereen ontzettend blij leek te zijn met zijn keuze. Alleen liep dat bij boer Kim niet helemaal als verwacht.

Kim, Cyriel en Garry

Vorige week koos Kim nog voor Ginny. Zij zouden samen op romantische trip gaan, maar uiteindelijk bedacht Kim zich. Hij voelde zich niet goed bij zijn keuze en kreeg spijt dat hij niet voor Emi had gekozen. In een gesprek met Dina Tersago besliste hij dan ook om eerlijk te zijn met beide dames en Emi mee te nemen op trip. Uiteindelijk kusten de twee en lijken ze nu gelukkig samen te zijn.

Ook Cyriel lijkt de liefde van zijn leven te hebben gevonden in Els. Aan het begin was Cyriel nogal verlegen, maar uiteindelijk bloeide hij toch open. Tijdens een trip naar Gent bezegelen de twee hun liefde met een kus, waardoor de boer nu echt zijn hart heeft geopend.

Bij boer Garry was de keuze al een tijdje duidelijk. Hij koos nog voor het finale keuzemoment voor Els, waarna het koppel al meteen op romantische trip naar Cadzand vertrok. Ook in deze aflevering leken de twee nog gelukkig te zijn samen en geven ze allebei toe smoorverliefd te zijn.

VTM

Elien en William

Boerin Elien had het tijdens het programma misschien wel het moeilijkst met haar keuze. Vooral haar ouders moedigden haar aan om voor iemand te kiezen die de boerderij mee kan runnen. Daar ging Elien niet volledig mee akkoord, waarna ze ideale schoonzoon Stijn wandelen stuurde. Uiteindelijk ging het tussen Dries en Lorenz, maar al snel werd duidelijk dat de chemie met Lorenz sterker was. Uit die chemie ontstond gisteren een kus, waarna ze beiden toegaven gelukkig te zijn.

Ook bij William viel er een kus. Hij en Amber gingen op trip naar Limburg, waar Amber al snel toegaf gevoelens te hebben. Die gevoelens bleken uiteindelijk dus wederzijds te zijn. De twee zijn benieuwd hoe de relatie in de toekomst zal evolueren.

VTM
Meer
Lees meer...