‘Boer zkt Vrouw’: De laatste keuzes worden zondag gemaakt

Deze zondag is het tijd voor de grote finale van Boer zkt Vrouw. Daarin zullen de boeren hun finale keuze moeten maken. Welke keuze dat wordt, dat is bij vier van de vijf boeren nog een grote vraag. Enkel Garry is al helemaal overtuigd van zijn Els, waardoor hij dus niet meer hoeft te kiezen.

In Boer zkt Vrouw is de spanning zondag te snijden. De boeren zullen namelijk hun finale keuze moeten maken. Elien, Cyriel, Kim en William moeten beslissen met wie ze op romantische trip willen en met wie ze dus willen verder gaan. Bij Garry is alles al in kannen en kruiken, want hij koos in een eerdere aflevering al resoluut voor Els.

Elien en William

Na een aantal weken vol dates, spanning, jaloezie en eindeloze gesprekken is het bijna zover. Zondag weten we voor wie de boeren in Boer zkt Vrouw kiezen. Bij vier van de vijf boeren is het nog gissen naar die laatste beslissing. Enkel Garry koos eerder al, waardoor hij meteen op romantische reis met Els kon vertrekken.

Bij de anderen is het afwachten. Elien stuurde vorige week, opvallend genoeg, Stijn naar huis. Dat wil zeggen dat ze zondag moet kiezen tussen Lorenz en Dries. Beiden hebben geen eerdere ervaring op de boerderij, maar lijken wel het hart van de boerin te hebben veroverd. “Dries is de knapste, maar ik merk dat hij beleefder en rustiger is. En bij Lorenz vind ik net het speelse leuk, klinkt het bij Elien.

Ook William lijkt populair te zijn bij zijn overgebleven singles. Eerder reageerde Vlaanderen al verrast op zijn keuze voor Amber en Titjana. Toch mochten die twee dames blijven en zal William op zondag tussen hen kiezen. Ook hij twijfelt, al voelt hij dat hij meer zichzelf kan zijn bij Amber. Of dat de doorslag zal geven, valt af te wachten.

Cyriel en Kim

Cyriel wordt al sinds het begin van het programma gezien als de meest schuchtere en verlegen boer. De kandidaten kregen van hem niet veel informatie en vonden dat hij te weinig van zichzelf liet zien. Daar kwam een beetje verandering in naar het einde toe. Maar toch maakte één kandidate, Laura, vorige week de keuze om de boerderij zelf te verlaten. Cyriel kan zondag dus nog kiezen tussen Chloë en Els.

Als laatste zal ook boer Kim een keuze moeten maken. Hij is misschien wel de meest spraakmakende boer van de vijf. Tijdens een eerdere date deelde hij namelijk al een kus met Emi. Toch liet Kim vallen dat Ginny op dit moment zijn favoriet is. “Ik had niet verwacht dat het zo moeilijk ging zijn. Ginny was mijn favoriet, en dan kwam Emi met haar charmes. Ze zorgde voor ambiance, voor sfeer en voor plezier.” Voor wie hij uiteindelijk zal kiezen, dat zien we zondag.

Bekijk de preview hier:

Boer zkt Vrouw is elke week om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...