‘Boer zkt Vrouw’: Ook Elien en Cyriel moeten zondag een tweede keuze maken

Het einde van Boer zkt Vrouw komt alsmaar dichterbij. Vorige week zondag zagen we hoe boeren Garry, Kim en William al een tweede keuze maakten en nu zondag is het de beurt aan Elien en Cyriel. Terwijl het bij Cyriel duidelijk lijkt voor wie hij zal kiezen, is dat bij Elien niet het geval.

Na zondag blijven er ook bij boer Cyriel en boerin Elien nog maar twee personen over. Wie dat zullen zijn, dat weten we nog niet, maar het belooft alleszins spannend te worden. Vooral Elien heeft nog heel wat twijfels over de juiste keuze.

Elien

Elien heeft het in het programma niet gemakkelijk. Ze twijfelt namelijk al lang aan de juiste keuze en de druk van haar ouders helpt daar niet bij. Die willen namelijk dat hun toekomstige schoonzoon mee zal helpen op de boerderij. Dat zorgt ervoor dat Elien begon te twijfelen aan twee van de drie overgebleven kandidaten, namelijk Dries en Lorenz.

Volgens haar ouders is Stijn dus de perfecte keuze, omdat hij al de nodige ervaring heeft. Maar het lijkt erop dat Eliens hart toch meer bij Lorenz ligt, ondanks het feit dat hij uit een volledig andere wereld komt. Welke keuze Elien uiteindelijk zal maken, dat zien we nu zondag, op 1 mei.

Cyriel

Bij Cyriel ziet de keuze er iets makkelijker uit. In de vorige afleveringen was namelijk te zien hoe hij afstand leek te nemen van Laura. Hoewel zij hem daar op aansprak, zei de boer nog steeds dat hij haar beter wou leren kennen. Maar dat idee leek op de volgende date alweer (letterlijk) in het water te vallen. Tijdens een boottochtje trok Cyriel de aandacht van zowel Els als Chloë, maar liet hij Laura links liggen. Zij neemt deze aflevering zelf een belangrijke beslissing.

Bij de rest van de boeren en singles is het tijd om op afzonderlijke date te gaan. Boer Kim gaat op paardentocht met Ginny en heeft een romantisch diner met Emi, boer Garry gaat met “zijn” Els op romantisch weekend en William gaat naar de kermis met Amber en maakt cocktails met Titjana. Het einde van het seizoen is nabij, en dat begint merkbaar te zijn op de televisie. Hoewel sommigen hun finale keuze nog niet hebben gemaakt, is het bij sommigen al duidelijk.

Bekijk de preview hier:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...