‘Boer zkt Vrouw’ maakt identiteit van eerste twee boeren bekend: William en Elien vallen meteen in de smaak

VTM gaf op zondagavond het startschot van Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd. In het nieuwe seizoen gaan vier boeren en één boerin opnieuw op zoek naar de liefde van hun leven. Ook deze keer ligt de presentatie in handen van Dina Tersago, al ziet de rest van het programma er een beetje anders uit. De identiteit van de boeren bleef namelijk nog onbekend.

Boer zkt Vrouw is weer van start gegaan. In de eerste aflevering maakten de kijkers meteen kennis met twee van de vijf boeren die op zoek zullen gaan naar nieuwe liefde. William (24) en Elien (26) mochten de spits afbijten, want zij kwamen als eersten oog in oog te staan met de mannen en vrouwen die een brief instuurden. Voor hen was het ook extra spannend, want niemand wist hoe William en Elien er precies uitzagen. Toch bleken de twee meteen in de smaak te vallen.

William

De boer die als eerste kennis mocht maken met de kandidaten, was William. Hij is 24 jaar en woont in een ranch in Westerlo. Hij is gek van paarden en stieren, en doet in zijn vrije tijd zelfs aan rodeo. Maar liefst 80 vrouwen zakten af naar zijn ranch om hem beter te leren kennen en dat vond William al indrukwekkend.

“Ik ben normaal gezien niet verlegen of zenuwachtig, maar ik was toch wel even van mijn melk. Ik had niet verwacht dat ze met zovelen zouden zijn”, zegt hij. De vrouwen waren alleszins dolenthousiast toen William te paard bij hen aankwam. “Hij is helemaal mijn type”, klonk het. Uiteindelijk mochten er tien vrouwen blijven.

Elien

Ook bij Elien was de spanning te snijden. De komst van zoveel geïnteresseerde mannen had al vroeg een impact op de Limburgse. “Hier staan veel mannen die speciaal naar hier zijn gekomen. Dit heeft wel een impact op mij. Het wordt spannend”, zei ze voor aanvang.

Uiteindelijk moesten de mannen zelf voor Elien werken, want vooraleer ze haar te zien kregen moesten ze een aantal hooibalen naar beneden trekken. Daarna kwam Elien tevoorschijn en had ze een korte ontmoeting met alle mannen. Uiteindelijk koos ze om met twaalf mannen verder te gaan, maar het was vooral de laatste die indruk maakte. De andere boeren, Cyriel, Garry en Kim, komen volgende week aan de beurt.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 te zien bij VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...