‘Boer zkt Vrouw’: Concurrentie en jaloezie tussen de singles neemt toe

In de volgende aflevering van Boer zkt Vrouw zullen de spanningen tussen de kandidaten beginnen toenemen. De boeren leven ondertussen al een tijdje met drie kandidaten, die zich meer en meer proberen bewijzen. Bij Elien nemen de twijfels toe, terwijl één iemand bij William zich dan weer niet thuis voelt. Ook bij boer Cyriel lijkt er een kandidaat volledig uit de boot te vallen. Hoe gaan de boeren dit oplossen?

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen al even bezig. Aan het begin moesten de vijf boeren, Elien, William, Kim, Garry en Cyriel, heel snel keuzes maken. Voor de volgende belangrijke beslissing krijgen ze nog even tijd. Maar dat lijkt voor extra twijfel en zelfs gênante momenten te zorgen.

Spanningen

Aangezien de boeren al een tijdje met dezelfde drie singles op hun boerderij verblijven, beginnen ze elkaar ook beter te kennen. Dat geldt zowel voor de positieve als voor de negatieve kanten. Bij boer Garry evolueert dat zelfs al tot jaloezie bij twee van de drie vrouwen. Garry zou namelijk te veel oog hebben voor Els, waardoor hij Barbara en Evelyn te veel aan hun lot overlaat. Zondag stelt Garry de dames voor aan zijn moeder en zus, dus misschien verandert dat iets aan zijn gedrag.

Ook bij William wordt het spannend, want daar kon single Titjana haar draai niet zo goed vinden op de range. Ook tijdens een barbecue laat ze niet de beste indruk achter op Williams mama. Als gevolg daarvan beslist William om open kaart te spelen en meer over zijn gevoelens te praten. De vraag is dus of dat invloed zal hebben op hoe Titjana zich voelt.

Bij Cyriel lijkt alles dan weer normaal te verlopen. Of toch niet? Want hoewel de jonge boer zijn best doet om een goede gastheer te zijn, lijkt er één single constant uit de boot te vallen. Om dat uit te klaren, neemt Cyriel Laura even mee voor een babbel. Maar nadat hij haar daar probeert gerust te stellen, laat hij haar tijdens een boottocht weer links liggen.

(Lees verder onder de foto)

Laura (links) krijgt het gevoel dat Boer Cyriel geen oog voor haar heeft. Bron: VTM

Twijfels

Geen spanningen, maar wel twijfels bij boerin Elien. Zij had haar 24uurs-date nog te goed en koos voor Lorenz. Hij wordt al meteen getest door Elien en haar papa, want uiteindelijk zal hij moeten kunnen meedraaien in het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat Lorenz al meteen een goede indruk moet achterlaten. Na de date nemen de twijfels alleen maar meer toe. “Ik begin de voor- en nadelen van iedereen tegen elkaar op te wegen maar ik merk dat ik er niet uitkom. Ik ben niet iemand die puur op gevoel kan kiezen, ik hou er nog altijd een stukje verstand bij”, klinkt het.

Ook bij boer Kim is er sprake van twijfel. We zagen eerder al hoe hij single Emi kuste, maar deze week kiest hij toch voor quality time met Ginny. “Ginny kan je omschrijven als stille waters, diepe gronden en dat is wel iets dat me nieuwsgierig maakt”, klinkt het.

Bekijk de preview hier:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...