‘Boer zkt Vrouw’: Kim, Elien en William kiezen opnieuw en dit zijn de uitverkorenen

Vanavond was het alweer tijd voor de derde aflevering van Boer zkt Vrouw. Daarin kregen we te zien hoe drie van de vijf boeren al een tweede keer moesten kiezen. Daarbij gingen zowel Kim, Elien als William van ongeveer tien personen naar drie of vier. De wedstrijd is nu echt begonnen.

De kandidaten in Boer zkt Vrouw zijn na de aflevering van vanavond ineens met heel wat minder. Boeren Kim, Elien en William moesten namelijk voor een tweede keer een keuze maken. Kim en Elien kozen ervoor om met drie mensen verder te gaan, terwijl William nog vier vrouwen meeneemt. Op het einde liet presentatrice Dina Tersago nog weten dat de boeren elk één persoon mochten uitkiezen om de eerste dag mee door te brengen.

Kim

Boer Kim met vlnr. Carole, Ginny en Emi (Bron: VTM)

Aardappelboer Kim (30) uit Gingelom koos voor Carole, Ginny en Emi. De drie vrouwen waren alvast dolenthousiast. Carole (28) kon al niet wachten om haar stadsleven even aan de kant te zetten: “Zijn manier van leven, veel in de natuur, close met zijn familie, hij komt oprecht over. Ik werk in de stad maar ik ben altijd blij om thuis te komen in de natuur”, klonk het.

Ook Emi (23) was onder de indruk van boer Kim: “Hij lijkt me een spontane man, volgens mij is het ‘een schatje van een patatje’!”, liet ze weten. Kim koos ook nog voor Ginny (27), die hij voordien al een beetje kende. Volgens Ginny nog geen kat in de zak, maar hebben de twee wel een klik. Uiteindelijk besliste Kim om zijn eerste dag met Emi door te brengen.

Elien

Boerin Elien met vlnr. Stijn, Lorenz en Dries (Bron: VTM)

Ook Elien (26) stond voor een moeilijke keuze, want zij moest van twaalf naar drie mannen gaan. Na een strenge en eerlijke “selectieperiode” koos ze uiteindelijk voor Lorenz, Dries en Stijn. Lorenz (28) steekt zijn bewondering voor Elien niet onder stoelen of banken en ook Dries (26) is blij dat de boerin voor hem koos. “Ze heeft nog zin om de landbouw in Vlaanderen een toekomst te geven en weet wat werken is. Voor zo iemand heb ik heel veel bewondering”, klonk het bij hem.

Uiteindelijk neemt Elien ook Stijn (27) nog verder mee in de wedstrijd. In de eerste aflevering was te zien hoe Stijn meteen het hart van Elien sneller liet slaan en hoe ze bij de allereerste selectie meteen enthousiast voor hem koos. Of die voorliefde ook in de volgende afleveringen stand zal houden, valt af te wachten. Elien koos ervoor om nog geen volledige dag met een van de drie mannen door te brengen en zette haar joker in.

William

Boer William met vlnr. Titjana, Amber, Bapke en Valerie

Als derde mocht William (24) een keuze maken. Hij kiest ervoor om geen drie, maar vier vrouwen te laten doorgaan. Die gelukkigen zijn Titjana (27), die houdt van motorrijden en reizen, Amber (22), die ook een passie heeft voor paarden, Bapke (24), die droomt van een leven op de ranch, en Valerie (28), die al elke dag bezig is met paardrijden en de levensstijl die errond hangt.

Alle vier de vrouwen dromen van een leven met William op de ranch en lieten al meerdere keren vallen dat ze hem een “joviale, open en ontspannen” persoon vinden. Voor wie de jonge cowboy uiteindelijk zal kiezen, valt af te wachten, maar hij koos er wel voor om zijn eerste dag met Amber door te brengen.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 te zien bij VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...