‘Boer zkt Vrouw’: Ook de andere boeren maken hun identiteit bekend

De tweede aflevering van Boer zkt Vrouw is net afgelopen, en dat betekent dat alle boeren hun identiteit hebben bekendgemaakt. Vorige week zagen we al hoe William en Elien de eerste belangrijke keuze maakten, maar deze keer was het de beurt aan Garry, Kim en Cyriel.

Hoe William en Elien eruitzien, dat weten we al sinds vorige week. Nu was het tijd om kennis te maken met de andere drie boeren, namelijk Garry, Kim en Cyriel. Zij konden alle drie op heel wat vrouwelijke aandacht rekenen, maar kozen om slechts met een aantal vrouwen verder te gaan. Bij Kim en Garry was er zelfs al sprake van een favorietje.

Kim

De 29-jarige Kim is aardappelboer en woont in het Limburgse Gingelom. Voor hem kwamen er maar liefst 40 vrouwen naar de boerderij, waarvan hij er uiteindelijk zeven koos. De boer viel bij heel wat dames in de smaak, maar voor hem bleef vooral het laatste gesprek met Carole hangen. “De date veranderde al snel in een flirterig gesprek”, zei Kim. 

Garry

Ook Garry (46) kreeg heel wat geïnteresseerde dames over de vloer, maar het was vooral Barbara die zijn aandacht trok. Hij vond haar een “topvrouw” en koos meteen om haar mee te nemen naar de rest van het Boer zkt Vrouw-avontuur. Garry genoot ook duidelijk van de vrouwelijke aandacht. “Ik bloei opnieuw open en krijg terug een goed gevoel bij de liefde, die toch wel zoek was. Ik twijfelde of er nog liefde kon zijn voor mij.”

Cyriel

De laatste in het rijtje is Cyriel (27). Cyriel kwam er ook als laatste boer bij, nadat hij boer Tomas verving. Tomas vond nog voor de opnames van het programma zelf een vriendin, waardoor VTM op zoek moest naar vervanging. Maar dat is dus zeker gelukt, want ook Cyriel deed al een aantal harten sneller slaan. De jonge boer was enthousiast en besloot, net als Kim, om zeven meisjes de kans te geven om verder aan het programma mee te doen.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 te zien bij VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...