‘Boer zkt Vrouw’: Ook Cyriel en Garry kiezen opnieuw en dit zijn de gelukkigen

Na William, Elien en Kim, was het deze week aan Cyriel en Garry om in Boer Zkt Vrouw hun tweede keuze te maken. Beide boeren nemen drie vrouwen mee naar de volgende ronde. En ook deze keer mochten ze iemand kiezen waarmee ze de eerste 24 uur zouden doorbrengen.

Vanavond was het alweer tijd voor de vierde aflevering van Boer zkt Vrouw. Vorige week zagen we hoe William en Kim al een aantal dames wegstuurden en hoe ook Elien haar tweede keuze maakte. Deze keer was het de beurt aan de overgebleven twee boeren, Cyriel (29) en Garry (45). Zij kozen na een fijne dag op de boerderij uiteindelijk allebei voor drie vrouwen.

Cyriel

vlnr. Laura, Chloé, Cyriel en Els (Bron: VTM)

Melkveehouder Cyriel koos voor Laura, Chloé en Els. Alle drie de dames zijn ontzettend enthousiast en kunnen niet wachten om Cyriel beter te leren kennen. “Het landbouwersleven spreekt me heel erg aan en Cyriels mooie rustige stem ook, klonk het bij Laura (28). Laura werkt in een slagerij en speelt trommel bij een fanfare.

Chloé (20) gaat de rest van het avontuur zelfzeker tegemoet: “Als ik voor iets wil gaan, dan ga ik ervoor! Ik heb écht zin om hem beter te leren kennen.” Chloé is studente verpleegkunde, maar het boerenleven is haar niet volledig onbekend. Haar pluspapa richt stallen in.

Als laatste koos Cyriel ook nog voor Els (22). Els is net afgestudeerd, werkt in een bakkerij en af en toe op een boerderij. Ook voor haar is het boerenleven dus geen onbekend terrein. “Ik denk dat Cyriel en ik op dezelfde golflengte zitten en toekomstgericht hetzelfde denken”, vertelt ze nog.

Garry

vlnr. Barbara, Evelyn, Garry en Els (Bron: VTM)

Ook Garry mocht zonet een keuze maken. Zijn voorkeur ging uiteindelijk uit naar Barbara, Evelyn en Els. Ook die dames zien zichzelf in de toekomst al op een boerderij. Ze zijn alle drie alvast gecharmeerd door boer Garry. “Het is een charmante man die al veel meegemaakt heeft, en waar ik mij wel in herken. We zouden een goede match kunnen zijn want we drinken allebei graag Aperol Spritz!”, klinkt het alvast bij Barbara (49). Barbara houdt van toneel en is al sinds de eerste aflevering een favoriet van boer Garry.

Als tweede koos onze geitenboer voor Evelyn (41). Zij is net als Garry al even gescheiden. Daarnaast houdt ze ook van wandelen en koken. “Wat me aanspreekt in Garry is zijn harde werkersmentaliteit en positivisme. We hebben een beetje dezelfde drive. Ik heb ook al wat waters doorzwommen, maar ben het geloof in de liefde nooit verloren”, laat ze nog weten.

Last but not least wilde Garry ook verder met Els (44). Zij werkt in de zorg en gaat al eens graag wandelen of fietsen in de natuur. Els verloor haar man twee jaar geleden en heeft twee volwassen kinderen. Ze hoopt bij Garry warmte te vinden. “Hij is een lieve en zorgzame man die ook graag geniet van het leven.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 te zien bij VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...