‘Boer zkt Vrouw’: Elien begint te twijfelen over de juiste keuze

Zondag is het weer tijd voor Boer zkt Vrouw. De boeren (en boerin) hebben ondertussen al heel wat beslissingen moeten maken, maar ook de volgende keuze staat hen al te wachten. Dat is nog niet voor deze week, maar de boeren beginnen wel favorieten te krijgen. In een preview voor zondag is alvast te zien hoe boerin Elien twijfelt over de juiste keuze.

In Lommel slaat zondag de twijfel toe. Hoewel het erop leek dat Elien haar finale keuze al zo goed als gemaakt had, begint ze nu toch weer na te denken. Op het eerste zicht leek de boerin voor Stijn te kiezen, maar nu roept ze toch de hulp van Dina in. Ook Kim, William, Cyriel en Garry leren hun dames beter kennen, al zagen we vorige week al dat Kim het met één kandidate al heel goed kon vinden.

Elien

In de vorige afleveringen dachten kijkers van Boer zkt Vrouw al te zien voor wie boerin Elien zou kiezen. Ze kon het namelijk sinds de allereerste aflevering al heel goed vinden met kandidaat Stijn, die zelf ook op een boerderij woonde. Het duo begreep elkaar en Elien was ook heel duidelijk over de chemie tussen de twee. Toch lijkt de twijfel deze week toe te nemen, want Elien neemt Dries even apart. Ze moet namelijk nog steeds op die date van 24 uur. Samen planten ze de boom die Dries haar cadeau gaf, om zo even tijd alleen te hebben.

Die tijd met Dries doet haar toch terug twijfelen. “Ik dacht: Stijn, daar wil ik mee verder, maar ik merk dat hij wat stiller is geworden. Dries vind ik de knapste van alle drie, maar ik blijf de afstand Lommel-Drongen een probleem vinden. Bij Lorenz ontdek ik positieve vibes en ook zijn wat speelse gedrag vind ik leuk, maar voor het overige weet ik er nog niet zoveel van”, klonk het. Om de juiste keuze te maken, schakelt ze presentatrice Dina in.

Bekijk de preview hier:

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te bekijken op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...