‘Boer zkt Vrouw’: Boeren Garry, Kim en William maken voor de tweede keer een keuze

Het einde van Boer zkt Vrouw komt alsmaar dichterbij. Dat betekent ook dat de boeren opnieuw moeten beginnen kiezen. Gisteren zagen we hoe boeren Garry, Kim en William als eerste aan de beurt kwamen. Zij moesten één kandidaat naar huis sturen, zodat er nog twee zouden overblijven. Volgende week is het aan Elien en Cyriel.

De spanning stijgt in Boer zkt Vrouw. De voorbije weken konden de kijkers zien hoe de vijf boeren ruim de tijd kregen om drie kandidaten beter te leren kennen. Gisteren was het voor de eerste boeren tijd om een tweede keuze te maken. Daarbij zou één kandidaat de boerderij moeten verlaten. Die keuzes zorgden bij een aantal boeren toch voor een verrassing.

Garry

Vooral bij Garry zag de keuze er een beetje anders uit dan verwacht. De laatste weken is het namelijk zeer duidelijk geworden dat Garry en deelneemster Els het wel heel goed met elkaar kunnen vinden. Volgens velen is het dan ook al een uitgemaakte zaak dat hij uiteindelijk voor haar zal kiezen. En dat viel natuurlijk ook op bij de andere twee deelneemsters, Barbara en Evelyn. Om die reden stapte Barbara zelf uit het programma, waardoor Garry zelfs geen keuze moest maken.

vlnr. Els, Garry en Evelyn (Bron: VTM)

Kim

Bij Kim was het keuzemoment ook geen grote verrassing. Hij had net ervoor een openhartig gesprek met Carole gehad, waaruit bleek dat hij niet verder wilde met haar. Dat zorgde er dus voor dat hij voor Ginny en Emi koos, en die zullen het hem niet makkelijk maken. “Ik zit met een dubbel gevoel en zou op beiden verliefd kunnen worden”, klinkt het bij Kim. Al is hij er wel van overtuigd dat Ginny iets meer op haar plek zit op de boerderij.

vlnr. Ginny, Kim en Emi (Bron: VTM)

William

Ook cowboy William moest een keuze maken. Hij moest van twee naar vier vrouwen gaan, wat het er natuurlijk niet makkelijker op maakte. Uiteindelijk koos hij voor Amber en Titjana, waarmee hij op niet veel begrip van de afvallende kandidaten, Bapke en Valerie, kon rekenen. De voorbije afleveringen werd namelijk duidelijk dat Titjana niet echt geïnteresseerd was in het boerenleven. Volgens veel kijkers (en dus ook kandidaten) speelt Titjana een spelletje en zou ze niet oprecht zijn. We zijn alvast benieuwd naar hoe dit zal aflopen.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...