‘Boer zkt Vrouw’: Ook Elien en Cyriel maken tweede keuze

In Boer zkt Vrouw vielen gisteren weer aan aantal beslissingen. Nadat Garry, William en Kim vorige week al hun keuze maakten, was het deze keer aan Elien en Cyriel. Uiteindelijk maakte wel maar een van de twee echt een keuze. Bij Cyriel vertrok een van de kandidaten volledig vrijwillig.

Het einde van Boer zkt Vrouw komt alsmaar dichterbij. Dat betekent ook dat er weer keuzes gemaakt moesten worden. En dat gebeurde gisteren ook bij boeren Elien en Cyriel. Nu blijven alle boeren, behalve Garry, nog met twee kandidaten achter. Met die twee singles zullen de boeren een aantal aparte dates hebben. Daarna volgt de uiteindelijke keuze.

Cyriel

In het West-Vlaamse Vleteren was de keuze gemakkelijk. Bij Cyriel bleven tot gisteren Els, Zoë en Laura over. Maar die laatste besloot om vrijwillig de boerderij te verlaten. Volgens Laura gaf Cyriel haar weinig tot geen aandacht en was het duidelijk dat hij geen interesse had. Dat zorgde eerder al voor een aantal ongemakkelijke momenten, zoals tijdens de boottrip.

Door het vertrek van Laura zijn nu Els en Zoë nog aanwezig op de boerderij. Met die twee dames lijkt Cyriel een betere klik te hebben. Gisteren liet hij zelfs voor het eerst het achterste van zijn tong zien. “Het zijn twee topdames, met gelijkenissen maar toch verschillend. Ze zijn het allebei waard om mee te doen, dus het wordt moeilijk kiezen”, beseft Cyriel.

Bron: VTM

Elien

Aan de andere kant van Vlaanderen verliep de keuze iets moeizamer. Boerin Elien moest namelijk kiezen tussen drie kandidaten die ze alle drie wel leuk leek te vinden. Uiteindelijk koos ze toch voor Lorenz en Dries, waardoor Stijn de boerderij moest verlaten. Dat komt voor velen als verrassing, want in het begin was Stijn duidelijk een favoriet.

Elien worstelt al langer met de juiste keuze. Haar ouders verwachten namelijk dat hun toekomstige schoonzoon op de boerderij zal komen werken, waardoor Stijn eigenlijk dé perfecte kandidaat leek. Maar toch besloot Elien om uiteindelijk haar hart te volgen. Dries en Lorenz hebben veel minder ervaring op de boerderij. Maar toch zijn ze er allebei op gebrand om het hart van Elien voor zich te winnen. In de aflevering sprak Lorenz zelfs al over gevoelens.

Bron: VTM

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...