‘Boer zkt Vrouw’: Dit zijn de keuzes van Cyriel, Elien, Kim en William

Het was vanavond tijd voor de belangrijkste keuze uit Boer zkt Vrouw. Cyriel, Elien, Kim en William moesten hun laatste keuze maken. Zij gingen van twee naar één, de winnaar.

Omdat Garry eerder al koos voor Els, moesten er vandaag nog vier boeren de definitieve knoop doorhakken in Boer zkt Vrouw. Ze moesten van twee naar één gaan. Dat werd voor alle boeren een emotioneel moment.

Kim

Kim werd heel emotioneel toen hij z’n keuze moest bekendmaken: “Ginny was iets terughoudender dan Emi, waarschijnlijk ook omdat Emi zo enthousiast was. Maar als ik alleen ben met Ginny, heb ik een heel ander gevoel.”

Kim en Ginny kampeerden aan de oevers van de Lesse, genoten van een exclusieve rondleiding in het dierenpark van Han-sur-Lesse én van elkaar. Maar toch blijft het emotionele afscheid van Emi nog door het hoofd van Kim spoken.

Kim Ginny Boer zkt Vrouw
VTM

Cyriel

Cyriel koos voor Els en dat kwam toch hard aan bij Chloë. “Het was een fantastische week, echt. En ik heb er vriendinnen bij voor het leven. Je leeft op hoop, maar ik heb er echt wel van genoten”, klinkt het.

Els zal nu de kans krijgen om te ontdekken wat er allemaal achter de introverte Cyriel schuilgaat.

Cyriel Boer zkt vrouw
VTM

William

William moest zijn keuze maken tussen Amber en Titjana en hij ging daarbij voor Amber. Maar Titjana gaf zich niet zo snel gewonnen. “Het is oké, ik gun het hen. En… ik sta hier volgende week vrijdag gewoon terug! Voor een feestje! Ik zou William zeker verder leren kennen, maar in andere omstandigheden. Deze plaats heeft zeker iets met mij gedaan en wie weet, als het niets wordt …”

“Grapje!”, zegt ze nadien gelukkig tegen Amber. William en Amber krijgen nu de kans om elkaar met z’n tweetjes beter leren kennen.

Boer zkt vrouw William
Play4

Elien

Elien twijfelde tot de allerlaatste minuut. Ze moest kiezen tussen iemand die perfect op de boerderij zou passen of ze moest haar hart volgen. Ze ging voor dat laatste en koos voor Lorenz.

Boer zkt vrouw Elien
VTM

Volgende week krijgen we te zien hoe het de boeren en hun favoriete deelnemers vergaat. Daarbij zal duidelijk worden of ze de juiste keuze hebben gemaakt en of er een toekomst inzit.

Boer zkt Vrouw is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM en online via VTMGO.

Meer
Lees meer...