‘Boer zkt Vrouw’-kijkers niet te spreken over gedrag van boer Kim

Afgelopen zondag, 15 mei 2022, zagen de kijkers van Boer zkt Vrouw de ontknoping van dit seizoen. Daarin leek het goed te gaan voor alle deelnemende boeren. Iedereen heeft een keuze gemaakt en hier en daar werden er kussen uitgedeeld. Toch was er één situatie die extra opvallend was. Boer Kim had namelijk spijt van zijn finale keuze, Ginny, waarna hij terugkeerde naar de andere finaliste, Emi.

Het seizoen van Boer zkt Vrouw is op een hoogtepunt geëindigd. Alle boeren gingen met hun favoriete single op romantische trip en tijdens de trip werd er op los gekust en geknuffeld. Ook bij boer Kim was dat het geval, al verliep alles voor hem een beetje anders. In de aflevering van vorige week was namelijk te zien hoe hij voor Ginny koos. Maar daar bleek hij later spijt van te hebben, waarna hij terug naar Emi ging. Fans op sociale media waren alvast niet te spreken over dat gedrag.

Ginny en Emi

Bij de finale keuze was het al duidelijk dat boer Kim heel wat twijfels had. Hij kon namelijk écht niet kiezen tussen kandidates Ginny en Emi. Uiteindelijk koos hij voor Ginny, waarmee hij ook op vakantie ging. De twee overnachtten in een luxetent in de natuur, waar ze een heel romantische nacht beleefden. Het leek erop dat de twee elkaar hadden gevonden, aangezien ze ook op camera heel wat affectie deelden.

Maar uiteindelijk bleek er toch meer aan de hand te zijn. Een week na de romantische trip vroeg boer Kim namelijk om een videogesprek met presentatrice Dina. Daarin vertelde hij hoe hij uiteindelijk toch niet verder wilde met Ginny en was teruggekeerd naar de andere finaliste, Emi. Met haar blijkt de boer nu gelukkig samen te zijn.

Reacties

Dat gedrag werd door heel wat kijkers van Boer zkt Vrouw niet geaccepteerd. Velen vergeleken boer Kim dan ook met Fabrizio uit De Bachelor. Die had namelijk met zijn drie finalistes geslapen, hoewel hij beloofd had dat niet te doen. Volgens kijkers was Kims situatie daarmee te vergelijken, aangezien het leek alsof hij ook eerst iedereen wou “testen”. Op Twitter waren er alleszins een aantal boze, teleurgestelde en grappige reacties te lezen.

Bekijk de tweets hier:

Meer
Lees meer...