‘De Bachelor’: Fabrizio blikt zonder spijt terug op seks met alle drie finalistes

Fabrizio Tzinaridis (29) wou in De Bachelor koste wat kost “niet in het hokje van player geduwd worden”. Dat vertelde hij in een confronterend gesprek met Margaux in het programma. Later bleek dat de vrijgezel op de dreamdates wel gewoonweg seks heeft gehad met alle drie de finalistes. Waar sommige kijkers hierom konden lachen, vonden anderen zijn nachtelijke escapades minder grappig. Toch heeft hij er absoluut geen spijt van. Dat vertelde Fabrizio onlangs in de RTL Boulevard Reality Podcast.

In de finale van De Bachelor zagen we hoe Fabrizio koos voor de Nederlandse Madieke. Lang bleef hun romance wel niet duren. Daarna bleek dat hij zelfs terug contact had met de 21-jarige Margaux, die net naast de laatste roos greep. Maar op de dreamdates, vlak voor de finale van het tv-programma, dook hij echter in bed met Madieke, Margaux én Sanne. Fabrizio deed nu een boekje open over dat moment in de podcast van RTL Boulevard.

“Niet tegen hun zin”

“We hadden al vaker gekust, en er waren ook al aanrakingen geweest. Er was affectie, er was warmte, er was aantrekkingskracht”, vertelt Fabrizio. “Als er dan een knappe vrouw langs mij ligt, de een in lingerie en de ander niet … ik ga er niet omheen draaien: Ik vind dat leuk. Het is ook niet zo dat ik iets gedaan heb tegen hun zin”, legt hij uit.

Hij snapt wel dat het feit dat hij zo snel achter elkaar met drie vrouwen in bed dook voor sommige mensen heftig kan overkomen. Fabrizio vindt echter dat hij een normaal libido heeft. “De mensen zien het ook allemaal op 50 minuten tijd. Oké, 72 uur is natuurlijk ook niet lang, maar er wordt zo kort door de bocht over het seksuele gepraat. Heel de essentie van de date, de leuke dingen, de grappige dingen … daar wordt gewoon niet over gepraat”, vertelt hij nog.

Meer
Lees meer...