‘De Bachelor’: Margaux reageert op de situatie met Fabrizio

De finale van De Bachelor mag dan al een week geleden uitgezonden zijn, maar het laatste woord over het programma is nog niet gezegd. Dat Fabrizio zijn laatste roos aan Madieke gaf, maar nu vooral met Margaux contact lijkt te hebben, zorgt voor heel wat roddels. Om duidelijkheid te scheppen heeft de 21-jarige Belgische nu zelf gereageerd op de situatie.

Voor kijkers van De Bachelor op Play4 was het al snel duidelijk dat Fabrizio een serieuze boon had voor Madieke. Het was dan ook geen verrassing toen hij haar tijdens de slotaflevering de laatste roos gaf. Daarbij haalde de 28-jarige Nederlandse het van de 21-jarige Margaux. Die laatste maakte duidelijk ook iets los in Fabrizio, maar zijn gevoelens voor Madieke waren naar eigen zeggen sterker.

Achteraf bleken die gevoelens toch niet zo sterk, want enkele weken later verwaterde het contact met Madieke. Fabrizio zocht daarentegen wel opnieuw contact op met Margaux. “Met Margaux spreek ik nog altijd af. Daten wil ik het niet noemen, maar we blijven wel close. De chemie tussen ons is nog altijd heel sterk, maar we gaan als twee vrijgezellen door het leven”, verklaart Fabrizio zelf de huidige status van zijn relatie met Margaux.

“Fab en ik zijn niet samen”

De jonge Belgische heeft op Instagram nu zelf ook meer uitleg gegeven over de situatie. “Om al jullie vragen nu te beantwoorden: nee, Fab en ik zijn niet samen. We zijn ook niet van plan om samen te zijn naar de toekomst toe”, noteert Linda van de Instagram Story van Margaux.

“We hebben veel tijd samen doorgebracht en daardoor kwamen we ook tot de realisatie dat er niets meer inzit dan een mooie en hechte vriendschap. En dat is toch oké niet? Ik zie Fab doodgraag, maar niet op die manier om een relatie te starten. Op zo’n momenten moet je eerlijk zijn naar elkaar toe. Als je het beiden niet voelt, kan je dat ook eerlijk toegeven”, gaat ze verder.

“Prachtig persoon”

“Ik heb Fab beter leren kennen en geloof mij, he is incredible! Ik vind hem een prachtig persoon op elk vlak. Hij haalt het beste in mij naar boven en ik kan gewoon lekker mijzelf zijn. Geen verantwoordingen, geen drama en geen miscommunicatie”, besluit ze met mooie woorden.

Meer
Lees meer...