‘De Bachelor’: Deze vrouw veroverde het hart van Fabrizio

Na een lange zoektocht heeft Fabrizio zijn keuze gemaakt. De Nederlandse Madieke is de winnares van De Bachelor. Al vroeg in het programma werd duidelijk dat Fabrizio een goede klik had met Madieke, wat zich vertaalde in de witte roos. Maar nu kreeg Madieke ook de belangrijkste roos van het hele programma: de laatste.

De Bachelor zit erop en Fabrizio heeft z’n laatste roos uitgedeeld. Die ging naar de sportieve Madieke. In de finale liet Madieke nog weten dat ze meer dan een uur onderweg is om Fabrizio te zien, maar die afstand stond hem dus niet in de weg.

Madieke

De 28-jarige Madieke maakte vroeg in het programma indruk op Fabrizio in de schilderopdracht. Madieke is dan ook een ervaren kunstenares die van haar creatieve hobby haar beroep hoopt te maken. En nu kan ze dus de kleurplaat van Fabrizio inkleuren, want zij is de winnares van De Bachelor.

Madieke woont in het Nederlandse Zetten, maar heeft voor haar werk ook een tijdje in het buitenland gewoond. Als alles goed komt met Fabrizio, dan zal verhuizen voor haar dus ook geen probleem vormen. In de halve finale was Madieke de eerste met wie Fabrizio op date ging en dus ook de eerste van de drie dames met wie hij seks had. Dat biechtte hij op in de finale, waar Madieke niet helemaal tevreden over was. Toch bracht ze nadien een fijne avond door met Fabrizio en zijn ouders en dat heeft de plooien dus gladgestreken.

Het verhaal van Madieke en Fabrizio begon dan wel met een bijna-doodervaring op hun eerste date, maar het eindigde met twee mooie liefdesbrieven en de laatste roos.

Bekijk hier de allerlaatste roosceremonie:

Meer
Lees meer...