‘De Bachelor’: Goedele voelt Fabrizio aan de tand over seks op de drie dreamdates

In De Bachelor was het al tijd voor de halve finale. Daarin moest Fabrizio kiezen welke twee dames het tot in de finale schopten. Om een gefundeerde keuze te kunnen maken, ging Fabrizio met elk van de overgebleven drie kandidates op 24-urendate en daarbij werd het vooral ’s nachts interessant.

De Bachelor loopt op z’n einde. In de voorlaatste aflevering kregen de drie overgebleven dames, Madieke, Sanne en Margaux, de kans om 24 uur door te brengen met Fabrizio. Het ging om drie romantische dates mét een overnachting. En er werd ’s nachts wel wat meer gedaan dan enkel geslapen.

Seks op de dreamdates

Goedele zou natuurlijk Goedele niet zijn als ze niet zou polsen naar wat er ’s nachts op de dates gebeurd is. Daarbij moest Fabrizio al snel toegeven dat hij met elk van de drie laatste dames seks heeft gehad op z’n laatste date. “Weten ze dat van elkaar?”, vraagt Goedele vervolgens. Daarop moet Fabrizio antwoorden dat de dames het niet van elkaar weten.

Op het einde van de aflevering kwamen we wel te weten dat Fabrizio het nieuws in de volgende aflevering wel zal meedelen aan de overgebleven twee dames: Madieke en Sanne. Hoe ze daarop zullen reageren, komen we dus volgende week te weten in de finale van De Bachelor. Daarin zullen we dus ook te weten komen wie de laatste roos van Fabrizio krijgt en dus De Bachelor wint.

Bekijk hier het fragment:

De laatste aflevering van De Bachelor is volgende week woensdag om 20.40 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...