‘De Bachelor’: Sanne verdedigt veelkusser Fabrizio

Fabrizio Tzinaridis is tijdens De Bachelor al meermaals in opspraak gekomen. Tijdens het programma kuste hij namelijk al met maar liefst vier van de deelnemende vrouwen en dat vinden veel kijkers echt niet kunnen. Sanne, een van die vier ‘gelukkigen’, verdedigt de Griekse Limburger nu op haar sociale media.

Na negen afleveringen heeft Fabrizio in De Bachelor op Play4 al met maar liefst vier vrouwen gekust. Phaedra (21) – ooit de eerste die een kus wist te versieren van de begeerde vrijgezel – besloot ondertussen al om zelf op te stappen. Later kuste Fabrizio ook nog met Sanne, Margaux en Madieke. Zij zitten samen met Esmée nog steeds in het programma, dat zich vanaf nu verder zal zetten in België en Nederland in plaats van in Griekenland.

Dat Fabrizio zo vlot met meerdere vrouwen kust, kwam hem bij verschillende kijkers en deelnemende dames op kritiek te staan. Volgens Sanne is dat echter onterecht. Zij verdedigde Fabrizio recent op haar Instagram tijdens een Q&A met haar volgers.

“Kussen hoort bij De Bachelor

“Wat vind je van al het negatieve commentaar dat Fabrizio ontvangt?”, vroeg iemand haar volgens de website Grazia. “Om het zacht uit te drukken, ik vind het echt onzin”, was het duidelijke antwoord van Sanne. “Ik heb Fabrizio tijdens De Bachelor leren kennen als een oprecht, eerlijk en mooi persoon.”

“Ik vind het heel jammer dat mensen zo kortzichtig en simpel zijn. Gebrek aan intelligentie noem ik dat”, gaat ze verder. Sanne vindt dat kussen bij De Bachelor hoort, omdat het een manier is om elkaar beter te leren kennen.

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...