‘De Bachelor’: Phaedra blikt terug op haar conflict met Fabrizio

Phaedra zorgde tijdens dit seizoen van De Bachelor op Play4 voor een heuse primeur. Omdat ze zich door enkele uitspraken van Fabrizio “gekleineerd” voelde, weigerde ze in de vijfde aflevering tijdens de roosceremonie de rode roos die ze aangeboden kreeg. Enkele maanden later blikt de 21-jarige Belgische heel wat positiever terug op haar avontuur in De Bachelor.

Ondertussen heeft Fabrizio in De Bachelor op Play4 al met maar liefst vier vrouwen gekust, maar ooit was Phaedra (21) de eerste die een kus wist te versieren van de begeerde vrijgezel. In aflevering 3 mocht de West-Vlaamse op date met Fabrizio en zagen we hoe de twee tijdens hun romantisch etentje steeds dichter naar elkaar toegroeiden. Fabrizio bekende op het einde van de avond dat Phaedra de enige vrouw in De Bachelor is waar hij zich fysiek toe aangetrokken voelt. Die uitspraak zette hij kracht bij met een passionele kus.

Enkele uren later bleken die woorden van Fabrizio misschien toch minder te betekenen dan aanvankelijk het geval leek. Ook op zijn date met de 33-jarige Sanne wordt er namelijk gekust. Die situatie zorgde de volgende dagen voor heel wat spanning in de groep en ook tussen Fabrizio en Phaedra liep het fout. Een lastig, pijnlijk gesprek met enkele harde uitspraken deed dat de jonge Belgische beslissen om De Bachelor te verlaten. Fabrizio bood haar na even twijfelen toch een roos aan, maar Phaedra weigerde die zonder te twijfelen.

“Voelde me gekleineerd door Fabrizio”

Aan de Nederlandse website LINDA legt Phaedra uit waarom ze die beslissing nam. In het beruchte gesprek dat ze kort voor de roosceremonie had met Fabrizio verweet hij haar “arrogant gedrag”. Hij meende dat Phaedra verandert was na hun date en dringend “met beide voetjes op de grond moest worden gezegd”.

Bron: Play4

“Ik heb het inmiddels op televisie teruggezien en vind mezelf absoluut niet arrogant overkomen. Ik snap nog steeds niet waarop hij dat baseerde”, vertelt Phaedra. “Ik voelde me echt gekleineerd toen Fabrizio dat zei. Dat gevoel heb ik tijdens een eerdere relatie vaak gehad. Ik heb toen zoveel aan mijn zelfvertrouwen gewerkt en ik voelde me weer slecht toen Fabrizio me zo behandelde. Die roos interesseerde me na het gesprek dan ook niet meer. Het ging me niet per se om het gesprek zelf, maar om het gevoel dat hij me had gegeven.”

Excuses aangeboden

Maanden later kijkt Phaedra iets milder terug op de gebeurtenissen, en dat komt deels door Fabrizio zelf. “Later hebben we hier nog contact over gehad. Hij heeft toen verteld hoe hij alles heeft ervaren en daarna ook zijn excuses aan mij aangeboden. Dat vind ik heel fijn. Ik wens hem het beste, het is een leuke vent.”

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...