‘De Bachelor’-primeur: Phaedra weigert roos Fabrizio

Tijdens de roosceremonie in de vijfde aflevering van De Bachelor kregen we een pijnlijk moment te zien voor vrijgezel Fabrizio. Toen hij z’n laatste roos aan Phaedra wilde geven, weigerde zij die te aanvaarden. De aanleiding was een ruzie eerder op de avond.

Al vanaf het begin van De Bachelor was Phaedra een van de favoriete deelneemsters van Fabrizio. Bij haar aankomst gaf hij haar zo al verschillende complimentjes en zij werd ook de eerste kandidate met wie hij een kus deelde. Maar toch zal Phaedra al zeker niet de vrouw van Fabrizio worden.

Arrogant

Tijdens de roosceremonie beslist Fabrizio elke week welke dames de kans krijgen om een week verder te gaan en zo weer wat meer kans maken om uiteindelijk zijn vrouw te worden. De vrouwen die mogen blijven, krijgen een roos. Wie geen roos krijgt, moet naar huis. Maar deze week nam een vrouw het heft in eigen handen.

Phaedra kreeg de laatste roos van Fabrizio, maar weigerde om die in ontvangst te nemen. De twee hadden namelijk net voor de roosceremonie een moeilijk moment. Fabrizio liet op de cocktailparty voor de ceremonie weten dat hij bewust wat afstand van Phaedra had genomen. Hij vond dat ze zich heel anders gedroeg sinds hun date. “Ofwel is er een masker afgevallen, ofwel is er net een masker opgezet.” Daarbij liet hij ook weten dat haar gedrag neigt naar arrogantie. “Ik heb gezegd dat ik van zelfverzekerde vrouwen hou, maar zelfverzekerdheid en arrogantie liggen heel dicht bij elkaar. En ik haat arrogante vrouwen.”

Roos geweigerd

Phaedra hield zich bij Fabrizio nog sterk, maar bij de andere vrouwen brak ze. “Ik heb me altijd zo onzeker gevoeld door die achterlijke venten, elke keer opnieuw. Ik ben nu zoveel gegroeid en ik had echt gezegd: ‘Ik ga me niet meer zo laten doen’.” En deze keer laat Phaedra zich inderdaad niet meer doen. Zo besloot ze om de roos van Fabrizio te weigeren. “Ik heb me al zo vaak zo klein gevoeld en ik heb echt aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. Ik ben nu op een punt waarop ik echt trots mag zijn op mezelf. En ik heb mezelf beloofd dat ik me nooit meer zo wou voelen. Dat is ook de reden waarom ik de roos niet wil aanvaarden.”

Ze wenst Fabrizio wel nog het allerbeste toe. “Ik wens je superveel succes met al je ambities, de American dream en alles wat je wilt bereiken.” Dat betekent dus dat Fabrizio deze week afscheid moest nemen van twee dames, want Goedele nam de roos die voor Phaedra bedoeld was mee, waardoor ook Zoraïma met lege handen achterbleef. Daardoor zijn er nu nog maar acht vrouwen in de running om de vrouw van Fabrizio te worden.

Bekijk hier nog eens het moment waarop Phaedra de roos van Fabrizio weigert:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...