‘De Bachelor’-teaser toont hoe Fabrizio Phaedra apart neemt: “Zij is voor mij danger zone”

Deze week begint De Bachelor echt. Fabrizio zal moeten kiezen met wie hij op one-on-one-date wil. Daarom wil hij nog een gesprek met Phaedra, want van haar wist hij nog geen hoogte te krijgen. In de teaser voor de aflevering van morgen krijgen we te zien hoe hij Phaedra apart neemt.

Vorige week zagen we hoe Fabrizio kennismaakte met de vijftien singles die hopen “de vrouw van Fabrizio” te worden. Daarbij zagen we ook al hoe Jelena geen roos kreeg op de eerste roosceremonie en zo al op de eerste avond terug naar België werd gestuurd.

Dates

In de tweede aflevering is het tijd voor de eerste dates. Fabrizio moet daarbij kiezen met welke dames hij op date wil en die keuze is uiteraard niet makkelijk. Zo zijn er sommige dames die hij nog niet goed kent. Een daarvan is Phaedra, die Fabrizio zelfs omschrijft als de “danger zone“.

Fabrizio geeft aan dat hij Phaedra een heel mooie vrouw vindt, maar dat hij nog niet goed hoogte van haar kon krijgen. De bachelor is recht voor de raap: “Ik weet niet wat het is met jou, maar ik kan je moeilijk plaatsen. Ik krijg heel moeilijk hoogte van jou.” Maar hij stelt Phaedra al snel gerust: “Het is niet dat dat negatief is, het leunt zelfs eerder tegen het positieve aan.”

Gevaar opzoeken

Ook al vindt hij Phaedra gevaarlijk, toch wil hij haar niet ontwijken. “Ik moet haar ook een eerlijke kans geven. Haar ontwijken en niet met haar praten omdat ik bang ben dat ze mij pijn gaat doen, is sowieso niet de juiste aanpak.”

Phaedra legt het al een beetje uit: “Ik ben niet een van die meisjes die constant zoiets heeft van: ‘Ik ben hier voor Fabrizio, ik smijt mij en wat je ook allemaal zegt tegen mij het is allemaal goed’.”

Ze is ook blij dat Fabrizio haar hierover aansprak: “Ik heb graag een man die zegt waar het op staat. Als je een probleem hebt met mij, zeg het dan. Als er iets is dat je niet aanstaat, zeg het dan. Want dan kan ik er iets aan doen.” Of Phaedra na het gesprek een date krijgt, komen we woensdagavond te weten.

Bekijk hier de teaser voor de tweede aflevering van De Bachelor:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...