‘De Bachelor’: Bekijk hier de eerste ontmoeting van Fabrizio en de deelneemsters

Vanaf woensdag 9 februari gaat Fabrizio Tzinaridis in De Bachelor op zoek naar de vrouw van z’n leven. Play4 heeft nu de laatste teaser voor die nieuwe reeks vrijgegeven. Daarin krijgen we de eerste ontmoeting tussen Fabrizio en de 15 vrijgezelle dames te zien.

We maakten onlangs al kennis met de vijftien dames die zullen strijden voor het hart van Fabrizio Tzinaridis in De Bachelor. Maar nu krijgen we ook al te zien hoe Fabrizio zelf de dames ontmoet.

De Bachelor

In het nieuwe fragment krijgen we de ontmoeting te zien. In de gekende stijl van het programma komen alle dames uit de auto en maken ze kort kennis met hun bachelor. Daarvoor halen ze alles uit de kast want de eerste indruk is natuurlijk superbelangrijk.

Sommige dames hebben cadeautjes bij voor Fabrizio. Die gaan zo van een armbandje tot een trui met een grote foto van de vrijgezelle dame in kwestie. Andere dames pakken dan weer uit met een woordje Grieks of met een zelfgeschreven gedichtje. Wie de beste indruk maakte, zullen we ongetwijfeld te zien krijgen in de eerste aflevering van De Bachelor die woensdagavond te zien is op Play4.

Bekijk hier het nieuwe fragment van De Bachelor:

De Bachelor is vanaf woensdag 9 februari 2022 elke week te zien om 20.35 uur op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...