‘De Bachelor’: nieuwe trailer toont hoe Fabrizio al meteen voor zowel tranen als romantiek zorgt

Dat Fabrizio met zijn zuiderse roots en zijn gekende directe aanpak in De Bachelor meteen voor de nodige heftige momenten zal zorgen, mag niet verbazen. In nieuwe beelden van het komende seizoen, dat start op woensdag 9 februari op Play4, zien we alvast heel wat traantjes vloeien, maar spat ook de aantrekking en romantiek van het scherm.

Toen Play4 bekendmaakte dat in navolging van Elke Clijsters deze keer Fabrizio Tzinaridis in De Bachelor op zoek zou gaan naar (hopelijk) de vrouw van zijn leven, viel op sociale media hier en daar kritiek te lezen op die keuze. Met een verleden in Temptation Island en een liefdesleven dat gekend en berucht is, vonden sommige mensen hem niet passen in De Bachelor.

Naar Griekenland met Goedele Liekens en 15 vrouwen

Fabrizio liet het alvast niet aan zijn hart komen en zette met een duidelijke videoboodschap die online trollen op hun plaats. Enkele maanden later trok hij met de nieuwe presentatrice Goedele Liekens naar zijn roots in Griekenland voor de opnames van De Bachelor. Halverwege november liepen die af en dus moet Fabrizio sindsdien zijn eventuele nieuwe relatie verborgen houden.

Voor de kijker zal de komende maanden namelijk pas duidelijk worden met wie Fabrizio De Bachelor zal verlaten. Begin deze week liet Play4 ons alvast kennismaken met de vijftien vrouwen die zullen strijden voor zijn hart en misschien ook zijn hand.

Kussen en tranen

Op enkele korte beelden die vorige week al gedeeld zijn, konden we alvast opmaken dat Fabrizio zich volop op het avontuur stort. Zo zagen we naast enkele romantische momenten ook niet één, maar zelfs twee kussen. Uit een nieuwe trailer blijkt dat het uiteraard niet allemaal rozengeur en maneschijn is. In de korte video zien we namelijk maar liefst vier van de vrouwen wenen. En toch voelen we ook nu weer op sommige momenten al liefde in de lucht hangen.

Bekijk de beelden uit De Bachelor met Fabrizio hier:

Meer
Lees meer...