Fabrizio is ‘De Bachelor’, inschrijven kan vanaf nu!

Nadat in het eerste seizoen van De Bachelor, toen De Bachelorette, Elke Clijsters op zoek ging naar een nieuwe vriend, krijgen we nu een opvallende vrijgezel in het tweede seizoen van de reeks. Niemand minder dan Temptation-verleider/tattoo-artiest Fabrizio Tzinaridis gaat op zoek naar de nieuwe liefde van z’n leven.

De Bachelor komt terug! En daarin wordt het deze keer een mannelijke vrijgezel die op zoek gaat naar z’n nieuwe vlam. De keuze viel daarbij op niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis.

Fabrizio

We leerden Fabrizio in 2018 kennen als een van de opvallendste verleiders van Temptation Island. Met z’n gespierde lichaam en tientallen tattoo’s liep hij sowieso in de kijker (rememberWhat’s up, kleurplaat”). Maar later in het programma kregen we ook z’n zachte kant te zien. En die staat ook in de teaser voor De Bachelor centraal.

Fabrizio wordt voorgesteld terwijl hij piano speelt. In beeld verschijnen de woorden: “29 jaar, papa, sportief, ondernemer en familieman”. Daarna komen we te weten dat het gaat om de Temptation-verleider en tattoo-artiest Fabrizio. Want zoals we dus al langer weten, achter dat ruwe uiterlijk van Fabrizio gaat een zachte en gevoelige man schuil.

Bekijk hier alvast de teaser voor het nieuwe seizoen:

Inschrijven

Droom je al je hele leven van een man als Fabrizio en denk jij dat je alles in huis hebt om zijn hart te veroveren, dan kan je je nu inschrijven op de website van Play4. De inschrijving bestaat uit twee delen. Eerst kan je je registreren op de site en vervolgens krijg je een korte vragenlijst waarna gekeken zal worden of je verder gaat in het selectieproces.

Het is nog niet geweten wanneer het nieuwe seizoen van De Bachelor uitgezonden zal worden.

Meer
Lees meer...