Left Right
scrollTop top

Fabrizio van ‘Temptation Island’ is opnieuw vrijgezel


Fabrizio Temptation Island
© Fabrizio – Bron: VIER

Fabrizio Tzinaridis en Lotte zijn niet langer een koppel. Wat de reden voor de breuk is, wil de voormalige ster uit Temptation Island niet kwijt.

Het liefdesleven van de 28-jarige Fabrizio haalde al vaker het nieuws. In 2018 nam hij als verleider deel aan Temptation Island. Daar vond hij niet direct zijn grote liefde, maar kort na het programma was het wel raak. Fabrizio begon namelijk iets met een andere ex-deelneemster, Pommeline Tillière.

Pommeline, Maithé, Lotte …

Met Pommeline was hij te zien in heel wat programma’s zoals Goedele On Top, I Love You Tattoo, Sex Tape en Just Tattoo of Us. Maar het was uiteindelijk hun deelname als koppel aan Temptation Island VIPS in 2019 dat onrechtstreeks zorgde voor het einde van hun relatie. Al gingen de twee wel nog samen naar huis, maar lang zou dat niet meer duren.

Kort daarna begon Fabrizio iets met het Vlaamse model Maithé Rivera Armayones, maar lang hield die relatie niet stand. Na een half jaartje vond de realityster opnieuw de liefde, deze keer bij Lotte. Daarmee begon hij begin dit jaar een relatie. Door de lockdown ging het koppel snel samen wonen en was er zelfs even sprake van kindjes.

“Geen overspel of bedrog”

Maar nu is de relatie tussen de twee dus gedaan. “Veel willen we er niet over kwijt. Om wilde insinuaties en verhalen te voorkomen kunnen we wel kwijt dat er geen overspel of bedrog in het spel is. Als we het beiden een plek hebben kunnen geven kunnen we hier in de toekomst misschien meer over kwijt, maar voorlopig willen we allebei liefst wat rust”, zegt Fabrizio aan de Nederlandse website RTL Boulevard.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  693.666
 • Aantal
  doden
  20.779