Pommeline en Fabrizio bevestigen breuk en is dit de nieuwe vlam van Fabrizio?

Pommeline en Fabrizio waren misschien wel ons favoriete Temptation Island-koppel. En dat zelfs zonder als koppel deel te nemen. De twee verleiders met een passie voor tattoo’s vonden de liefde bij elkaar. Maar aan alle sprookjes komt een einde, dus ook aan dat van Pommelizio.

Fabrizio en Pommeline deden elk afzonderlijk mee aan Temptation Island. Pommeline was als eerste te zien, in haar seizoen richtte ze haar pijlen op Merijn, met wie ze ook na Temptation Island nog een tijd lang een koppel vormde. Fabrizio was een van de verleiders van het seizoen daarna. Hij viel als een blok voor Danielle, die hij ook van een (ietwat mislukte) tattoo voorzag. Maar na hun deelname vonden Pommeline en Fabrizio de liefde bij elkaar.

Verliefd, verloofd, Temptation Island VIPS

Sinds begin 2018 vormen Pommeline en Fabrizio een koppel. Sindsdien waren ze dolverliefd en onafscheidelijk. Eind vorig jaar ging Fabrizio zelfs op één knie voor Pommeline.

Maar de verloving werd onder druk gezet door de deelname van Fabrizio aan Dancing With The Stars, hij was toen veel van huis en dat was moeilijk voor Pommeline. Dit jaar beslisten de twee om deel te nemen aan Temptation Island VIPS. Dit seizoen van Temptation Island VIPS wordt op dit moment uitgezonden op het Nederlandse videoplatform Videoland. Maar die relatietest werd mogelijk het einde voor Pommelizio.

De breuk

Pommeline Fabrizio
Instagram

Het koppel laat nu weten dat ze elk hun eigen weg gaan. Ze doen dat met dezelfde boodschap op hun Instagram Story. “Na vele vragen en reacties willen Fabrizio en ik bij deze laten weten dat we allebei onze eigen weg op gaan”, zo staat er te lezen. “Dit is een gezamenlijk besluit geweest en staat los van onze deelname aan Temptation Island VIPS. Wij hopen dat mensen ons onze privacy willen gunnen.” Het is dus duidelijk. Pommelizio is niet meer.

Fabrizio
Instagram fabrizio_tzinaldiris

Pommeline heeft het daar duidelijk moeilijk mee, na de foto met het statement deelde de blondine een foto van haar hond die ze omschrijft als “haar steun en toeverlaat in moeilijke tijden”. Bij Fabrizio zien we iets helemaal anders. Hij is tegenwoordig vooral te zien aan de zijde van Maithé Rivera Armayones. Zij was eerste eredame voor Miss Belgium 2017. Fabrizio omschrijft haar op Instagram nog als zijn coach, maar de twee worden wel vaker samen gespot dan enkel in de fitness.

Meer
Lees meer...