‘De Bachelorette’: Hoe gaat het nu met Elke en Ivan?

Kijkers van De Bachelorette konden donderdagavond zien hoe Elke Clijsters (36) koos voor Ivan. De 30-jarige badboy had duidelijk haar hart veroverd en wist haar ook te overtuigen dat hij zijn levensstijl kon aanpassen. Achteraf bleek echter dat hun levens toch te verschillend waren. Dat vertelt Elke in Het Laatste Nieuws.

Van de vijftien mannen die begonnen waren aan het avontuur in De Bachelorette koos Elke na wekenlang daten uiteindelijk voor Ivan. Daardoor ging ze niet voor Django, die als eerste een kus wist te ontlokken, of Wouter, die rationeel het best bij haar leek te passen.

Het was namelijk de stoere Ivan waarop Elke verliefd was geworden en dus besloot ze haar twijfels voor de toekomst opzij te zetten en haar hart te volgen. De finale van De Bachelorette is echter al acht maanden geleden en in tussentijd is er al een einde gekomen aan hun relatie.

“Te verschillend”

“Aanvankelijk zaten Ivan en ik inderdaad op een roze wolk. De gevoelens waren er, net als de fysieke aantrekkingskracht. Maar de twijfels die ik over ‘ons’ had tijdens De Bachelorette, bleken terecht. Onze levens zijn inderdaad te verschillend om er een succesverhaal van te maken, waarop we gezamenlijk na twee maanden beslist hebben om onze relatie stop te zetten. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar wel de juiste. Ik neem Ivan niets kwalijk. En hij mij evenmin”, legt Elke uit.

Dat de twee in goede verstandhouding uit elkaar gingen, blijkt zeker te kloppen. Komend weekend komt Ivan namelijk op bezoek naar Elke … en haar kindjes. “Afgelopen week verklapte ik per ongeluk tegen mijn kindjes dat ik Ivan gekozen had. Waarop ik hen dan ook maar vertelde dat we niet langer een koppel vormden. Mijn dochter vond vervolgens dat we het opnieuw moesten ‘aanmaken’. Ze wilden Ivan graag eens ontmoeten, en dus komt hij zondag op bezoek. Zo kunnen mijn kindjes zien dat het mooi afgerond is tussen ons”, verklaart ze.

“Een plaats geven”

“Of ik nog een keer in zo’n avontuur zou stappen? Momenteel niet. Hoewel ik geen spijt heb van De Bachelorette, doet het me verdriet dat ik hier niemand aan heb overgehouden. Dat moet ik eerst een plaats geven voor ik mezelf opnieuw wil openstellen”, besluit Elke.

Meer
Lees meer...