‘De Bachelorette’: de eerste kus is een feit

De Bachelorette gaat een cruciale fase in. De band tussen Elke Clijsters en enkele van de mannen wordt duidelijk steeds sterker, maar met één man klikt het wel heel goed … en dat zorgt voor de eerste kus in het programma.

Hoewel Elke Clijsters in het begin van De Bachelorette keuze had tussen vijftien (of eigenlijk veertien) mannen, was al snel duidelijk dat Django haar voorkeur genoot. De twee gingen al enkele keren op date en het gevoel groeide snel langs beide kanten.

Vlinders

In een vooruitblik op de aflevering van vanavond zien we hoe Elke en Django opnieuw op date zijn. Champagne en rozenblaadjes zorgen daar voor een extra romantische setting die de eerlijkheid in elkaar naar boven brengt. “Ik heb al vanaf dag één vlinders voor u”, horen we Elke zeggen.

Django vult daarop aan dat hij er hetzelfde over denkt waardoor de vonken in het rond vliegen. “Mag ik u een kus geven?”, horen we Django vervolgens vragen. Meer was er duidelijk niet nodig voor de eerste kus in De Bachelorette. Benieuwd hoe Elke de rest van het programma zal aanpakken na deze kus met Django.

Bekijk hier de kus van Elke en Django

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...