‘De Bachelorette’: Elke Clijsters krijgt hulp van geheime spion

De zoektocht van Elke Clijsters naar een liefde liefde begon gisterenavond tijdens de eerste aflevering van De Bachelorette. Maar liefst vijftien mannen proberen daar haar hartje te verloren … of toch niet helemaal. Eén van die mannen is namelijk een goede vriend van Elke die als spion een oogje in het zeil houdt.

De 35-jarige Elke Clijsters is na een woelig liefdesparcours op zoek naar een nieuwe grote liefde. De mama van twee kindjes – Cruz (10) en Cleo (9) – weet precies wat ze zoekt. Tijdens het programma De Bachelorette zal ze bijgestaan worden door presentator Dominique Van Malder (Albatros).

Die zoektocht belooft niet eenvoudig te zijn, want maar liefst vijftien mannen zullen Elke Clijsters ervan proberen te overtuigen dat zij de ware zijn voor haar. Of dat is toch wat ze denken … Eén van de mannen is namelijk een mol.

“Goed met jou voorhebben”

Nikias, een goede vriend van Elke Clijsters, zal undercover gaan als vrijgezel om zo zijn goede vriendin te helpen bij het maken van haar belangrijke keuze. Elke en Nikias kennen elkaar namelijk al heel lang en hij weet precies waar ze naar op zoek is.

“Ik ga observeren, ik ga niet op de voorgrond komen”, legt Nikias uit tegen Elke. “Het belangrijkste is dat ze het goed met jou voorhebben. Ik hoop dat ik je goede raad kan geven en een goede inkijk heb op iedereen.”

Elke is blij met de aanwezigheid van Nikias

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...