‘De Bachelorette’: deze 15 mannen strijden om Elke Clijsters

Elke Clijsters gaat binnenkort op zoek naar een nieuwe man. Dat doet ze in het programma De Bachelorette op Play4. De zender maakte zojuist bekend welke 15 mannen voor haar zullen strijden.

De 35-jarige Elke Clijsters is na een woelig liefdesparcours op zoek naar een nieuwe grote liefde. De mama van twee kindjes – Cruz (10) en Cleo (9) – weet precies wat ze zoekt. Tijdens het programma De Bachelorette zal ze bijgestaan worden door presentator Dominique Van Malder (Albatros).

Django (38) uit Klerken

De osteopaat heeft een eigen praktijk en is heel gepassioneerd in wat hij doet. Na een lange relatie met zijn ex-vrouw is het voor Django tijd voor iets nieuw. Hij zoekt een vrouw die sportief is, graag lacht en positief in het leven staat. Zelf is hij ook zeer sportief. Elke vindt hij een mooie, spontane vrouw met een prachtige glimlach die hem doet smelten.

Delvin (30) uit Bilzen

Delvin en zijn tweelingbroer Melvin komen uit een warm gezin. Hij werkt in de planten- en tuinzaak van zijn ouders. Doordat hij het druk heeft met werken en sporten, blijft er weinig tijd over om iemand te ontmoeten. Toch heeft Delvin een kinderwens. Elke’s knappe verschijning en positieve uitstraling spreken hem enorm aan.

Peter (37) uit Betekom

Ook Peter is zeer sportief en doet drie keer per week aan calisthenics, lopen en taekwondo. Hij werkt al bedrijfsanalist, maar is ook zeer handig. Om zijn eigen huis te verbouwen studeerde hij in avondschool namelijk voor elektricien, loodgieter en meubelmaker. Ook Peter heeft een onvervulde kinderwens. Hij gelooft wel niet in liefde op het eerste gezicht en wil eerst iemand beter leren kennen.

Jeffrey (32) uit Gent

Jeffrey is een topverkoper die al meerdere awards won. Deze ‘Wolf of Flanders’ is een heuse workaholic die naast zijn werk als verkoper ook nog vastgoedprojecten heeft. Zijn echte trots is echter zijn zoontje van acht jaar. Elke’s mature uitstraling en zelfverzekerd voorkomen spreken hem enorm aan. “Een vrouw moet iemand zijn met wie je buiten kan komen”, vindt Jeffrey.

Kevin (32) uit Schilde

Deze interieurarchitect omschrijft zichzelf als een optimist en sociaal iemand. Het zijn ook deze kenmerken die hij zoekt in een partner. Elke vindt hij positieve energie uitstralen. Daarnaast is hij ook gecharmeerd door haar mooie sprekende ogen en het feit dat ze haar mannetje kan staan. Volgens Kevin is Elke iemand waarmee je een hecht gezin kan vormen. Daarbij hoort ook zijn zoontje uit een vorige relatie.

Ivan (29) uit Grimbergen

Ivan is één van de twee twintigers die meedoen aan De Bachelorette. Na twee serieuze relaties is hij klaar voor iets nieuw. Een uitdaging schrikt hem niet af en daarom wil hij hier de strijd aangaan. Deze projectmedewerker is een echt familieman en hij heeft een goede band met zijn moeder en zus. Nadat zijn vader drie jaar geleden is overleden werd deze band alleen maar sterker. Verder is hij ook verzot op sporter en fan van voetbal.

Gertjan (29) uit Duffel

De andere twintiger die strijd voor Elke Clijsters is na een lange relatie met zijn ex-vrouw op zoek naar iemand om zijn kindjes van zes en twee jaar mee op te voeden. Als het van Gertjan afhangt, komen daar overigens geen nieuwe kindjes meer bij. Hij valt voor Elke haar prachtige ogen en mooie glimlach. Gertjan is ook een echte romanticus die snel zijn gevoelens durft uit te spreken. Naar eigen zeggen houdt hij enorm van “klef gedoe”.

Lieven (42) uit Lochristi

De technisch ingenieur is een van de twee oudste kandidaten. Hij leerde de moeder van zijn twee kinderen kennen toen hij 19 jaar was en bleef lang met haar samen. Door zijn werk had hij toen echter niet veel tijd voor zijn gezin. Recent veranderde Lieven van job om meer tijd te hebben voor zijn kinderen. Hij is bij Elke gecharmeerd door haar betoverende uitstraling en stralende glimlach.

Vincent (36) uit Zemst

Deze sportieve account manager is dagelijks in de fitness te vinden. Als kind was hij nochtans juist wat zwaarder en had hij het daardoor moeilijk. Zijn eerste grote liefde duurde enkele jaren, maar sindsdien heeft Vincent vooral van het vrijgezellenleven genoten. Nu is hij wel klaar voor een relatie en als die goed zit, mogen daar zelfs kinderen bijkomen. “Ik ken mijn eigenwaarde op de markt: Ik ben account manager, spreek 5 talen en ben een vlotte, sociale gast”, omschrijft Vincent zichzelf.

Mike (42) uit Lommel

Voor logistiek bediende Mike is Elke volledig zijn type. Ze is sportief, lief en ziet er goed uit. Hij wil er dan ook volledig voor gaan. Aan zijn laatste relatie hield Mike twee kinderen van negen en zeven jaar over.

Jeroen (33) uit Waregem

Deze high performance coach is een van de vier West-Vlamingen die de Limburgse Elke voor zich zullen proberen winnen. De relatie met zijn ex-vrouw was zijn enige lange relatie, maar na een zware scheiding is hij alweer vier jaar single. Jeroen heeft echter nog steeds een onvervulde kinderwens. Bij Elke voelt hij zich aangetrokken tot haar looks, maar ook tot het feit dat ze er heel volwassen uitziet.

Nicolas (36) uit Poperinge

Deze vertegenwoordiger heeft Frans bloed via zijn vader en dat zie je in zijn temperament. Aan zijn vorige lange relatie hield hij een zoontje van zeven jaar over. Ondanks veel pogingen om de relatie te redden, zijn ze toch uit elkaar gegaan, al blijven ze beste vrienden. Nicolas mist echter huisje, tuintje en gezinnetje en hoopt dat te vinden bij Elke.

Wouter (40) uit Alken

Deze juridische adviseur heeft meerdere relaties achter de rug en was al éénmaal getrouwd, met de moeder van zijn vijfjarige tweeling. Wouter traint niet alleen dagelijks in zijn home gym, hij staat ook regelmatig op het tennisveld. In Elke ziet hij een sterke en zelfverzekerde vrouw. Als Limburger hoopt Wouter een streepje voor te hebben.

Michael (32) uit Aalst

Deze Aalstenaar met Spaanse roots werkt als zelfstandige en omschrijft zichzelf als een hopeloze romanticus. Hij leerde zijn vrouw kennen toen ze allebei 16 jaar waren en kreeg met haar een zoontje van vijf jaar. Ondertussen zijn ze wel al even gescheiden omdat ze uit elkaar waren gegroeid. In Elke ziet hij wel iemand die bij hem past.

Nikias (33) uit Knokke

Nikias werkt als zelfstandige in de familiezaak in interieur en raamdecoratie. Door zijn drukke job heeft hij nog nooit echt een lange relatie gehad. Daar hoopt hij nu echter verandering in te brengen. Sporten doet hij als voetballiefhebber eerder passief. Daarnaast houdt Nikias van reizen en lekker eten en heeft hij een brevet als helikopterpiloot.

De Bachelorette start op donderdag 18 februari om 20.30 uur op Play4 en GoPlay.be.

Lees ook:

Meer
Lees meer...