‘De Bachelorette’ komt terug: Eerste beelden van Elke Clijsters’ zoektocht naar een man

Binnenkort keert De Bachelorette terug. Daarin is het deze keer de beurt aan Elke Clijsters om een geschikte vriend te vinden. In een eerste teaser zien we nu al enkele mannen die hun kans zullen wagen.

Bij een naamsverandering horen natuurlijk ook enkele ” nieuwe” programma’s. Zo zal er op Play4 binnenkort een oude bekende terugkeren. The Bachelor(ette) is al jaren een succesformat in de Verenigde Staten maar verdween bij ons al enkele jaren van het scherm. Maar nu is het terug met een bekende vrijgezel.

Elke Clijsters

Elke Clijsters is 36 jaar oud en was tot 2004 net zoals haar zus Kim tennisster. Maar een slepende rugblessure zorgde ervoor dat ze 17 jaar geleden haar carrière moest stopzetten.

Tot 2016 vormde Elke Clijsters een koppel met de voetballer Jelle Van Damme. Met hem heeft ze ook een dochtertje van 10 jaar oud. Daarna had Elke in 2017 nog een korte relatie met Johan Gerets de zoon van oud-voetballer Eric Gerets. Maar sindsdien is ze opnieuw vrijgezel, of zoals we het binnenkort vaak zullen horen: bachelorette.

De Bachelorette

In De Bachelorette zullen verschillende mannen strijden om het hart van Elke Clijsters. Een exacte lanceerdatum is er nog niet, maar Play4 laat wel weten dat het nieuwe seizoen er “binnenkort” aan zal komen.

We krijgen wel al een eerste teaser te zien, waarbij het duidelijk wordt dat Elke absoluut geen stijve bachelorette is. Zo wordt er al een kleine keuring van de “poepekes” gedaan. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette zal gepresenteerd worden door Dominique Van Malder.

De Bachelorette is binnenkort te zien op Play4 en op goplay.be.

Meer
Lees meer...