Django blikt terug op verrassende exit uit ‘De Bachelorette’: “Geloof nog steeds dat dat beste manier was”

Elke Clijsters verraste donderdagavond heel wat kijkers en niet in het minst Django zelf door de topfavoriet vlak voor de finale van De Bachelorette naar huis te sturen. Tijdens de uitzendingen zagen we hoe die beslissing Django aangreep, nu enkele weken later blikt hij nog eens terug op zijn deelname. “Het heeft twee weken geduurd voor ik erdoor was”, is hij eerlijk.

De eerste witte roos, de eerste gevoelens en zelfs de eerste kus … het was allemaal voor Django in De Bachelorette. Hij was voor velen dan ook te topfavoriet om als ‘winnaar’ uit te programma te komen. Toch besloot Elke om in de halve finale Ivan en Wouter boven hem te verkiezen.

In Het Nieuwsblad blikt Django terug op zijn deelname. “Het was toch wel even een serieuze slag in het gezicht”, klinkt het daar. “Het programma is een emotionele rollercoaster geweest. Ik kreeg dan die eerste witte roos, we gingen samen op kampeerdate en met de helikopter vliegen. Elke is een aantrekkelijke vrouw, dus er kwamen bij mij gevoelens. Maar je zit in het concept van het programma, waarbij je weet dat ze ook met die andere mannen op date moet. Dat is iets vreemd, en maakte het heel zwaar. Het heeft wel twee weken geduurd voordat ik erdoor was.”

“Te veel mijn best willen doen”

Tijdens De Bachelorette maakte Elke er geen geheim van dat ze het moeilijk had met het feit dat de twee zo ver van elkaar wonen. “Bovendien is haar gevoel voor mij ook veranderd. Hoe dat komt, weet ik niet. Een eerste indruk kan veranderen, daar kan ik dan niets aan doen. Misschien heb ik ook iets te veel mijn best willen doen om haar hart te veroveren. Al geloof ik nog steeds dat het de beste manier is om elkaar zo te leren kennen. Je kan maar beter alle troeven op tafel leggen en tonen wie je bent. Dan krijg je het beeld van wie ik ben en dan doet ze ermee wat ze wil”, legt Django uit.

Nog single?

Ondanks alles heeft hij toch geen spijt van zijn deelname. “Ik ben achteraf wel blij dat ik heb meegedaan, maar emotioneel was het lastig. Je date met iemand, er komen gevoelens en je kust elkaar. Daarna gaat ze nog op date met anderen. Mocht het zo in het dagelijkse leven gaan, dan ben ik niet zeker of ik ermee doorga.”

Django heeft ook nog steeds contact met Elke en de andere mannen. En ook na het programma heeft hij de liefde nog niet gevonden. “Ik had even iemand leren kennen, maar dat is niets geworden. Nu ben ik aan het daten, maar het is nog aftasten””, besluit Django.

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...