‘De Bachelorette’: Django vertelt openhartig over ontrouw in vorige huwelijk

Nu de eerste kus is gevallen in De Bachelorette is het duidelijk dat er een klik is tussen Elke en Django. Alles is echter nog heel pril en de twee willen elkaar zo snel mogelijk beter leren kennen. Daarbij komen uiteraard ook enkele moeilijkere vragen aan bod.

Met zes mannen zijn ze over in De Bachelorette. Alleen hopen ze het hart van Elke Clijsters te veroveren, maar één van hen is daar duidelijk al iets beter in geslaagd dan de anderen. Afgelopen donderdag konden we zien hoe Elke en Django elkaar voor het eerst kusten.

Acht jaar huwelijk

Toen al zei Elke dat ze hoopte Django snel beter te leren kennen. In een vooruitblik van Play4 op de aflevering van volgende week zien we hoe de twee nog maar eens samen op date gaan. Daarbij komt het vorige huwelijk van Django als onderwerp op tafel. In het verleden was hij namelijk al eens acht jaar getrouwd.

Uiteraard wil Elke weten waar het tijdens dat huwelijk is fout gelopen. Dat moeilijke onderwerp gaat Django niet uit de weg en hij heeft toe dat hij op het einde van die relatie ontrouw is geweest aan zijn vrouw. “Maar ik heb daar veel uit geleerd en zou het nu anders aanpakken”, horen we Django zeggen. Die eerlijkheid lijkt Elke duidelijk te appreciëren.

Bekijk hier de uitleg van Django

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...