‘De Bachelorette’: Elke verrast met keuze voor afvaller tijdens voorlaatste aflevering

Een grote verrassing gisterenavond tijdens de De Bachelorette. Vlak voor de finale besloot Elke namelijk om topfavoriet Django naar huis te sturen. In de laatste aflevering gaat het dus nog tussen Ivan en Wouter.

Hoewel De Bachelorette met vijftien mannen startte, viel het oog van Elke Clijsters al snel op Django. Het was dan ook tegen hem dat als ze eerste haar gevoelens uitte en enkele weken viel dan ook de eerste kus.

De spanning leek daarbij even uit De Bachelorette, maar de voorbije weken maakte Elke meermaals duidelijk dat haar beslissing voor Django nog niet definitief was. Zo is er onder andere het feit dat de twee 200 kilometer van elkaar wonen. Verder leek de romantiek ook steeds meer uitgewerkt. Op de privédate tijdens de laatste aflevering leek het dan ook vaak eerder ongemakkelijk tussen de twee.

Ivan en Wouter

Heel anders was de date van met Ivan. Dat Elke zich fysiek aangetrokken voelt tot de jongste deelnemer aan De Bachelorette stak ze nooit onder stoelen of banken. Haar schrik bestaat er echter in dat Ivan nog niet klaar is voor een serieuze relatie met een vrouw die twee kindjes heeft. Die zorgen vergat ze even op de romantische privédate en dus viel ook daar een kus.

En dan is er ook nog Wouter. Als Limburger die houdt van tennis en eveneens twee kindjes heeft, is hij op papier misschien wel de droommatch. Toen bleef Wouter lang op de achtergrond en groeide het contact met Elke maar traag. Op de privédate wist ook hij echter indruk te maken op de bachelorette.

Ontgoochelde Django

Tijdens de voorlaatste roosceremonie wachtte Elke dan ook een aartsmoeilijke beslissing. Uiteindelijk besloot ze Django naar huis te sturen. “Het was een keuze omdat ik hem niet langer hoop wou geven aangezien hij verliefd is. De afstand en het feit dat mijn gevoel veranderd is, hebben mij die beslissing doen nemen”, legde Elke achteraf uit. “Ik had het echt niet verwacht”, reageerde Django in tranen.

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...