‘De Bachelorette’: Elke gaat naar de mannen thuis en dat levert bij Django een grote verrassing op

De finale beslissing van Elke Clijsters in De Bachelorette nadert met rasse schreden. Er zijn nog maar vier mannen over die haar hart proberen te veroveren en zij krijgen allemaal thuis Elke op bezoek. Wouter, Gertjan, Ivan en Django proberen daarbij het beste van zichzelf te laten zien, al doet Django dat wel op een heel speciale manier.

Na het emotionele afscheid van Vincent vorige week in De Bachelorette blijven er nog vier mannen over van wat ooit een groep van vijftien was. In de nieuwe aflevering op Play4 zien we hoe Elke op bezoek gaat bij Wouter, Gertjan, Django en Ivan thuis.

Daar krijgen de mannen een unieke kans om de bachelorette te tonen wie ze echt zijn, hoe ze leven en welke thuis ze Elke kunnen bieden. Zij hoopt daarbij vooral te ontdekken bij zie ze zich het beste voelt.

Django

Trouwe kijkers zullen uiteraard vooral uitkijken hoe het bezoek van Elke bij Django verloopt. De voormalige tennisster maakt er namelijk al even geen geheim van dat hij haar favoriet is. Langs beide kanten zijn er al enige gevoelens en er werd zelfs al gekust.

Django hoopt dan ook om bij hem thuis Elke helemaal te overtuigen, al doet hij dat wel op een heel speciale manier. “Ik heb een lied gemaakt voor u, in het leven moet je eens durven uit je comfortzone stappen zeg ik altijd”, klinkt het. Elke keek verrast, een beetje gegeneerd, maar duidelijk ook gecharmeerd toe.

Luister hier naar het optreden van Django

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...