‘De Bachelorette’: Vincent in tranen als hij vertelt over overleden zoontje

In De Bachelorette hebben de overgebleven kandidaten een gezamenlijke spirituele groepsdate. Dat brengt heel wat openhartige verhalen naar boven. Vooral Vincent zorgt daarbij voor een emotioneel moment wanneer hij vertelt over de dood van zijn zoontje.

Vincent is ongetwijfeld één van de meest omstreden kandidaten in De Bachelorette. De sportieve Vlaams-Brabander lijkt over te lopen van zelfvertrouwen en schrikte er dan ook niet voor terug om enkele andere kandidaten zwart te maken.

Toch lijkt Vincent oprecht interesse te hebben voor Elke Clijsters en wist hij tot nu toe ook iedere keer een roos te bemachtigen. Meermaals zei Elke daarbij al dat ze voelde dat hij een soort muur opzette om zichzelf te beschermen en dat ze graag de echte Vincent zou willen leren kennen.

“Dat wens je je ergste vijand niet toe”

In de aflevering van vanavond lijkt het pantser van Vincent eindelijk gebroken te zijn. Tijdens een spirituele groepsdate beroert hij iedereen tot tranen toe als hij vertelt over de dood van zijn zoontje.

“Het moeilijkste in mijn leven dat ik een plaats heb moeten geven, maar dat nog altijd supermoeilijk is …”, begint een geëmotioneerde Vincent zijn verhaal. “Is dat je je eigen zoon moet begraven. Dat zijn beelden dat je nooit meer vergeten. Je kind begraven, dat is het ergste wat je kan meemaken. Dat wens je je ergste vijand niet toe, dat is gewoon onmenselijk.”

Vincent vertelt openhartig over de dood van zijn zoontje

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...