‘De Bachelorette’: Vincent gaat voor opmerkelijke tactiek, maar maakt die indruk op Elke?

In volgende aflevering van De Bachelorette is het de beurt aan Vincent om een date alleen te hebben met Elke. Hij maakt van die kans gebruik om haar te waarschuwen voor enkele andere mannen in de groep. De vraag is maar of dat de juiste tactiek is om indruk te maken op Elke.

Na het vertrek van van Michael tijdens de derde roosceremonie blijven er in De Bachelorette nog twaalf mannen over. De competitiegeest tussen hen neemt dan ook onvermijdelijk toe en daardoor steekt er jaloezie de kop op tussen de groep mannen. Sommige stellen zichzelf duidelijk al een leven voor met Elke Clijsters en hebben daar veel voor over.

Vincent maakt andere mannen zwart

Eén van die mannen is Vincent. Hij weet in de vierde aflevering eindelijk een date te versieren met Elke, maar gebruikt die niet om elkaar beter te leren kennen. Vincent ziet er meer graten in om de andere mannen zwart te maken.

“Sommigen zijn dan wel intellectueel, maar hebben dan niet echt het uiterlijk. Sommigen hebben dan humor … maarja, gij wilt ook niet belachelijk overkomen”, begint hij zijn uitleg tegen Elke. Daarna viseert Vincent rechtstreeks concurrent Nicolas, die vorige week een dat won met Elke. “Na de roosceremonie is die beginnen flippen.”

Aanvankelijk lijkt Elke geshockt door de onthullingen van Vincent over de andere mannen, maar dat verandert als Vincent blijft doorgaan met zijn tirade. “Mike zit met zijn voeten op het aanrecht. Dat vind ik niet oké. Doe jij dat thuis? Wat voor een pipo is dat. Die staat wel naast jou hé. Jij bent een klassevrouw. Wil jij zo’n vent naast jou?”, vraagt hij aan Elke.

“Geschrokken”

“Ik was geschrokken door Vincent zijn openheid over de groep. Het verbaasde mij dat hij daar zo makkelijk en veel over wilde babbelen. Op zich heb ik hem niet veel beter leren kennen. Hij heeft ook niet echt veel interesse in mij als persoon getoond”, blikte Elke achteraf terug op de date. Het is dus maar de vraag of de tactiek van Vincent de juiste zal blijken te zijn en of hij bij de volgende roosceremonie van De Bachelorette een roos in ontvangst mag nemen.

Zo ging de date tussen Elke en Vincent

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

(uv)

Meer
Lees meer...