Left Right
scrollTop top

‘De Bachelorette’: er is opnieuw een date te winnen met Elke, maar dat vraagt een zware inspanning


De Bachelorette aflevering 2 inspanning
© Elke Clijsters test in ‘De Bachelorette’ hoe sportief de mannen zijn – Bron: SBS

De Bachelorette is nu echt begonnen. Aan het einde van de tweede aflevering stuurde Elke Clijsters namelijk voor het eerst één van de mannen naar huis. De overblijvers willen er dan ook alles aan doen om te voorkomen dat hen hetzelfde lot wacht, en daarvoor moeten ze een zware inspanning leveren.

Na het vertrek van Peter en Nikias zijn er nog dertien mannen over die samenwonen in één villa en vechten voor de aandacht van Elke Clijsters. Iedereen beseft dan ook maar al te goed dat een moment alleen met De Bachelorette wel een cruciaal kan zijn.

Nicolas

Omdat die solomomenten kostbaar zijn, besluit de Elke – die zelf sportief is – haar mannen tegen elkaar te laten strijden in een sportieve proef. Ze selecteert daarom enkele van de vrijgezellen die het tegen elkaar mogen opnemen in een zware uitputtende strijd.

De winnaar wordt echter beloond met een romantische date met Elke en dus is geen inspanning de mannen te veel. Het is uiteindelijk Nicolas die het haalt en zo de kans krijgt op een openhartig gesprek met Elke. Tegen het etentje blijkt Nicolas alvast iets gemeen te hebben met zijn date. Ook hij verloor zijn vader namelijk toen hij nog jong was. “Ik heb mijn papa ook verloren aan kanker toen ik 21 was”, zegt Nicolas.

Roosceremonie

Aan het einde van de aflevering wacht Elke Clijsters opnieuw een moeilijke keuze. Want ook deze keer moet ze tijdens de roosceremonie iemand naar huis sturen.

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428