‘De Bachelorette’: Moeilijke beslissing tijdens roosceremonie valt Elke zwaar

De Bachelorette nadert zijn einde en dus wordt iedere roosceremonie steeds moeilijker. Dat merkt ook Elke tijdens de aflevering van komende donderdag. Het afscheid valt haar zo zwaar dat ze even in tranen steun moet zoeken bij de productie.

Amper vijf mannen maken nog kans om het hart van Elke Clijsters te veroveren in De Bachelorette. Nochtans waren bij de start van het programma vijftien (of eigenlijk veertien) mannen. Week na week mochten er één of meerdere kandidaten de koffers pakken na een spannende roosceremonie. En week na week wordt dat afscheid zwaarder, zowel voor de afvallende man als voor Elke zelf.

Tranen

Tijdens de roosceremonie in de aflevering van komende donderdag is de spanning dan ook te snijden. Amper vier rozen heeft Elke om uit te delen onder vijf mannen waarmee ze ondertussen toch al een band heeft gesmeed. Toch moet ze opnieuw een harde keuze maken.

Het afscheid valt haar dan ook heel zwaar. Elke verwijdert haar zelfs even van de overgebleven mannen en zoekt steun bij het productieteam achter de schermen. “Ik weet wel dat het de juiste beslissing is, maar het is echt niet leuk. Het gaat gewoon elke keer moeilijker worden”, klinkt het.

Bekijk hier de preview op de volgende aflevering van De Bachelorette

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...