‘De Bachelorette’: Ivan, Wouter en Django strijden in romantische aflevering voor plaats in finale

Op een ultieme privédate krijgen de drie overgebleven mannen in De Bachelorette nog een laatste kans om Elke te overtuigen dat zij de man zijn voor haar. Ivan, Wouter en Django mogen alle drie 24 uur doorbrengen met Elke en daar hangt de nodige romantiek in de lucht.

Wat ooit een groep van vijftien mannen was, is nu teruggebracht tot drie gelukkigen. Na het vertrek van Gertjan, blijven enkel nog Ivan, Wouter en Django over. Zij krijgen de kans om op een romantische locatie een volle dag door te brengen met Elke Clijsters en zo een plaatsje in de finale te veroveren.

Het zag er lang naar uit dat Django De Bachelorette met gemakt zou ‘winnen’. Elke uitte enige tijd terug al haar gevoelens voor hem en er werd zelfs gekust. Ondertussen lijkt de romantiek tussen de twee echter steeds meer uitgewerkt.

Ivan

Bij Ivan daarentegen lijken de vlinders juist op te steken. De playboy lijkt op het eerste zicht een ander leven te hebben dan Elke en kon daarom ook haar familie niet bekoren, maar raakt toch een gevoelige snaar bij de bachelorette. Op privédate bekent Ivan dan ook dat hij verliefd is geworden en wordt er gekust.

Toch blijft de vraag of het op lange termijn iets kan worden tussen Elke en Ivan. “Ik voel me bij alle drie goed, heel goed zelfs, maar er komt meer bij kijken dan enkel goed voelen”, zegt Elke daarover.

Bekijk de kus tussen Ivan en Elke

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...