‘De Bachelorette’: Deze man verovert het hart van Elke Clijsters

De lange zoektocht in De Bachelorette is voorbij: Elke Clijsters heeft een beslissing genomen. In de laatste aflevering moest ze kiezen tussen Ivan en Wouter en daarbij volgde Elke haar hart. Ivan kreeg dus de laatste roos en wint De Bachelorette 2021.

Bijna drie maanden geleden begonnen vijftien mannen aan een ongelofelijk avontuur in De Bachelorette. Na weken daten viel Django vorige week donderdag verrassend als laatste af voor de finale.

Wouter of Ivan

In de finale van De Bachelorette zien we hoe Elke zowel Wouter als Ivan meeneemt naar haar moeder en stiefvader thuis om hun laatste oordeel te horen. Daarnaast wordt ook oudere zus Kim Clijsters gebeld om advies te geven.

Toch blijft Elke met dezelfde twijfels zitten. Bij Wouter past het plaatje volledig, maar ontbreken der echte gevoelens. Bij Ivan zijn die gevoelens wel zeer duidelijk aanwezig, maar zijn er twijfels naar de toekomst toe.

Uiteindelijk beslist Elke om toch haar hart te volgen en geeft ze tijdens de allerlaatste roosceremonie haar laatste roos aan de man waarvoor ze de meeste vlinders voelt: Ivan.

Bekijk hier de laatste roosceremonie

Meer
Lees meer...