Left Right
scrollTop top

‘De Bachelorette’: Kim Clijsters geeft zus Elke laatste raad voor beslissende roosceremonie


De Bachelorette Kim Elke
© Play4

Ivan of Wouter … die moeilijke keuze moet Elke Clijsters maken tijdens de laatste roosceremonie van De Bacheloterre. Alle raad is dus welkom en daarom belt Elke vlak voor haar uiteindelijke beslissing nog snel eens met zus Kim, al is het niet duidelijk of ze haar advies ook zal volgen.

Nadat Elke in De Bachelorette in de halve finale verrassend Django naar huis stuurde, blijven Ivan en Wouter over in de finale. Op het einde van die aflevering zal Elke een aartsmoeilijke beslissing moeten nemen en één van de twee mannen kiezen.

Dat de beslissing maar op het laatste moment genomen, zal worden, is al langer duidelijk. Elke twijfelt namelijk heel hard tussen de twee mannen die op veel vlakken heel verschillend zijn. En wat kan je dan beter doen dan raad vragen aan je oudere zus.

Kim Clijsters

Aangezien Kim Clijsters op dit moment in de Verenigde Staten woont, kan ze Ivan en Wouter niet zelf ontmoeten, maar een Skype-gesprek met zus Elke is gelukkig wel mogelijk. Daarin geeft onze bachelorette – in het bijzijn van haar mama – een beschrijving van de twee mannen.

De raad van Kim is heel eenvoudig: “Gewoon je gevoel volgen, want de toekomst kan je toch niet voorspellen”. “Ik weet niet of ik die raad ga volgen”, is echter de reactie van Elke achteraf.

Bekijk hier het gesprek tussen de zusjes Clijsters

De Bachelorette is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…