‘De Bachelor’: Eerste beelden tonen de hevige zoektocht van Fabrizio naar de liefde

De Bachelor keert in 2022 terug op Play4. Nadat Elke Clijsters vorig jaar in De Bachelorette de liefde probeerde te vinden, is het deze keer aan Fabrizio Tzinaridis om de uitdaging aan te gaan. Dat de Griekse Limburger zich daarvoor volop smijt, blijkt al uit de eerste beelden die de zender zojuist loste.

In de eerste helft van 2021 ging Elke Clijsters de uitdaging aan om via De Bachelorette op Play4 de liefde te zoeken. Uit 15 mannen kwam uiteindelijk Ivan als ‘winnaar’ uit de bus, maar de relatie bleef na het programma jammer genoeg niet duren.

Toch besloot Play4 om nog een nieuwe kans te wagen, met een nieuw seizoen. Deze zomer maakte de zender bekend dat deze keer Fabrizio Tzinaridis op zoek zal gaan naar de liefde in De Bachelor. Deze begeerde vrijgezel en tattoo-artiest werd in 2018 bekend als verleider in Temptation Island, maar deed sindsdien al heel wat andere zaken. Ook zijn liefdesleven is gekend en berucht, maar sinds enige tijd is Fabrizio opnieuw single.

Eerste kus

Met zijn deelname aan De Bachelor hoopt Fabrizio daar verandering in te brengen. Bij die zoektocht zal de bachelor deze keer niet bijgestaan worden door Dominique Van Malder, maar door niemand minder dan Goedele Liekens. Zij trok daarvoor met Fabrizio naar zijn roots in Griekenland voor de opnames van het programma.

Eind november liet Fabrizio Tzinaridis al weten dat de opnames van De Bachelor erop zaten, maar toch moeten we nog even geduld hebben om te weten hoe het programma afloopt. Om ons geduld te belonen, deelde Play4 vandaag wel de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Bachelor. Daarin zien we niet alleen heel wat traantjes bij de vrouwen, maar ook een verwarde Fabrizio … en zelfs een kus.

Bekijk de eerste beelden van De Bachelor hier:

De Bachelor is binnenkort te zien op Play4.

Meer
Lees meer...