Fabrizio reageert met videoboodschap op kritiek op zijn deelname aan ‘De Bachelor’

Fabrizio Tzinaridis is begin deze week aangekondigd als nieuwe vrijgezel die via De Bachelor op zoek gaat naar een partner. De voormalige Temptation-verleider die werkt als tattoo-artiest volgt zo Elke Clijsters op die vorig jaar in De Bachelorette te zien was. Op de keuze voor Fabrizio is er echter heel wat meer kritiek en dus laat de Limburger van zich horen op Instagram.

“Ik heb mijzelf bewust weggehouden van Facebook en krantenartikelen en heb alleen titels gelezen, gelukkig maar”, begint Fabrizio zijn bijna vijf minuten durende videoboodschap op Instagram. Daarna toont hij enkele van de vele negatieve reacties die hier en daar te lezen waren. “Dat zijn mensen die duidelijk niets beter te doen hebben in hun leven en denken mij beter te kennen dan ikzelf. Ik weet niet of ik daar proficiat op moet zeggen, of ze een ballon of een medaille willen, of wat de bedoeling is. Maar hebben jullie echt niets beter te doen, jong?”

“Positieve onthouden

Daarna ging Fabrizio verder met het bedanken van iedereen die wel positief heeft gereageerd en hem proficiat heeft gewenst. “Dat verdient een ‘wauw’. Dat is iets wat mijn hart verwarmd en waar ik mij aan optrek. Ik heb geleerd om altijd gewoon het positieve van het verhaal te onthouden”, zegt hij.

Fabrizio richt zich daarna ook nog naar iedereen die zich eventueel wil inschrijven, maar dat nog niet durft. “Jammer genoeg moet ik lezen dat er meisjes zijn die denken dat ik te goed ben, of beter dan hen. Ik snap dat niet, ik ben niet beter, laat dat vallen. We hebben allemaal een bepaald type en voelen ons tot een bepaald aangetrokken, maar ik ben daar heel bescheiden in: ik ben niet beter dan eender wie”, klinkt het.

Inschrijven

“Lieve dames, ik heb geen oordeel over jullie. Ik kan niet wachten om de uitgekozen dames te leren kennen. Veel kan ik daar wel nog niet over zeggen. In augustus zullen er meer interviews gegeven worden omdat ik het nu nog te druk heb”, besluit de nieuwe hoofdrolspeler van De Bachelor. Wie zich aangesproken voelt, kan zich nog steeds inschrijven op de website van Play4.

Meer
Lees meer...