Opnames ‘De Bachelor’ met Fabrizio afgerond; nieuwe presentatrice voorgesteld

De Bachelor keert in 2022 terug op Play4. Nadat Elke Clijsters eerder dit jaar in De Bachelorette probeerde de liefde te vinden, is het deze keer aan Fabrizio Tzinaridis om de uitdaging aan te gaan. Hij kan daarbij rekenen op de deskundige hulp van Goedele Liekens die het programma zal presenteren.

Iets meer dan een half jaar geleden ging Elke Clijsters de uitdaging aan om via De Bachelorette op Play4 de liefde te zoeken. Uit 15 mannen kwam uiteindelijk Ivan als ‘winnaar’ uit de bus, maar de relatie bleef na het programma jammer genoeg niet duren.

It’s a wrap

Toch besloot Play4 om nog een nieuwe kans te wagen met een nieuw seizoen. Deze zomer maakte de zender bekend dat het deze keer Fabrizio Tzinaridis is die op zoek gaat naar de liefde in De Bachelor. Deze begeerde vrijgezel en tattoo-artiest werd in 2018 bekend als verleider in Temptation Island, maar deed sindsdien al heel wat andere zaken. Ook zijn liefdesleven is gekend en berucht, maar sinds enige tijd is Fabrizio opnieuw single.

Met zijn deelname aan De Bachelor hoopt Fabrizio daar verandering in te brengen. Of dat gelukt is, komen we in 2022 pas te weten, al zitten de opnames van het programma er al op. Dat maakte de Limburger zelf bekend op Instagram. “It’s a wrap. Ik mag jullie vandaag – als officieel dertiger weliswaar – vertellen dat de opnames van De Bachelor erop zitten! Wel, eigenlijk al een dikke week ondertussen, maar ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om even te bekomen van dit spannend avontuur. (understatement)”, schrijft Fabrizio bij zijn post.

Goedele Liekens

Meteen komt de (voormalige?) vrijgezel met nog groot nieuws. In tegenstelling tot bij De Bachelorette is het namelijk niet meer Dominique Van Malder die het programma presenteert. Zijn rol als host wordt overgenomen door niemand minder dan Goedele Liekens. Zij stond Fabrizio de voorbije weken met raad en daad bij op een wel heel bijzondere locatie. De opnames van De Bachelor gingen namelijk door in Griekenland, terug naar de roots dus voor onze bachelor.

Goedele Liekens en Fabrizio Tzinaridis tijdens de opnames van De Bachelor in Griekenland – Bron: Play4

“Ik heb Fabrizio zien evolueren van een verleider in Temptation Island tot de persoon die hij nu is. Zijn relaties in het verleden werden altijd breed besproken in de media. Fabrizio wil graag de kans krijgen om iemand te ontmoeten die de tijd neemt om hem écht te leren kennen, en bovenal is hij op zoek naar een echte connectie. Samen in een intieme ‘bulp’ in het buitenland, zonder afleiding van buitenaf, vormt Griekenland daarvoor het uitgelezen kader. Ik gun Fabrizio een nieuwe kans op liefde en ik help hem zeer graag in die zoektocht. Ik gun het hem om iemand oprecht te vinden waar hij bij kan thuiskomen en waar hij hopelijk zijn verdere leven mee kan delen”, verklaart Goedele haar beslissing om Fabrizio bij te staan in zijn zoektocht naar de liefde.

Fabrizio deelde het nieuws over De Bachelor ook op zijn Instagram

De Bachelor is in 2022 te zien op Play4.

Meer
Lees meer...