‘De Bachelor’: Deze 15 vrouwen strijden voor het hart van Fabrizio

Vanaf woensdag 9 februari gaat Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de liefde van z’n leven in De Bachelor. We kregen al een korte teaser te zien van het programma maar nu worden de dames ook officieel aan ons voorgesteld. Deze 15 vrouwen zullen proberen om Fabrizio voor zich te winnen.

Nadat we vorig jaar Elke Clijsters te zien kregen in haar zoektocht naar de liefde, is het nu de beurt aan Fabrizio Tzinaridis. We leerden Fabrizio kennen als verleider in Temptation Island, maar daar werd al meteen duidelijk dat er een romantische ziel schuilgaat achter de getatoeëerde spierbundel. Fabrizio is klaar om zich te settelen en hoopt in De Bachelor de vrouw van z’n leven te vinden. Vijftien vrouwen zullen in Griekenland, waar de roots van Fabrizio liggen, strijden voor het hart van de bachelor.

Tatjana, 26 jaar (Mortsel)

Tatjana De Bachelor
Play4

De eerste die haar kans waagt is Tatjana. Zij is 26 jaar oud en woont in het Antwerpse Mortsel. Tatjana werkt als schoonheidsspecialiste in haar eigen salon dat ze volledig zelf uit de grond heeft gestampt. Ze is dus net zoals Fabrizio ondernemend en dat is niet hun enige gelijkenis.

Net zoals Fabrizio heeft Tatjana namelijk ook een kindje. Het feit dat Fabrizio ook zelf een zoontje heeft, is voor haar enkel een pluspunt. Want naast het harde werken, blijft familie ook voor Tatjana op de eerste plaats staan.

Margaux, 21 jaar (Evere)

Margaux De Bachelor
Play4

Een van de jongste deelnemers is de 21-jarige Margaux uit Evere. Zij is een communicatiestudente die heel ambitieus in het leven staat. Margaux droomt ervan om woordvoerder te worden bij de Belgische voetbalbond en daar werkt ze nu al volop naartoe.

Margaux is op zoek naar een partner die ook haar beste vriend is. Ze hoopt daarbij iemand te vinden die ook zorgzaam en respectvol is. Is Fabrizio haar perfecte match?

Anna, 26 jaar (Eindhoven, NL)

Anna De Bachelor
Play4

Er zijn ook Nederlandse dames in De Bachelor. De eerste daarvan is de 26-jarige Anna. Zij is net zoals Fabrizio half Grieks en zal zich dus thuisvoelen in de setting van het programma. De ouders van Anna leerden elkaar kennen op vakantie in Griekenland. Zal Anne daar nu ook de liefde van haar leven vinden?

Familie staat op de eerste plaats bij Anna en ze droomt zelf ook van een gezin met kindjes. Anna is nu al een tijdje single. Daarbij vindt ze dat Nederlandse mannen vaak afstandelijker zijn dan Griekse. Daarom wil ze nu haar kans wagen bij Fabrizio.

Karina, 29 jaar (Sint-Truiden)

Karina De Bachelor
Play4

De volgende dame is Karina. Zij is 29 jaar oud en komt net als Fabrizio uit Limburg. Karina heeft Oekraïense roots en verhuisde toen ze vijf jaar oud was samen met haar mama naar België. Karina is nog steeds heel close met haar mama en werkt samen met haar in hun eigen zaak.

Daarnaast houdt Karina van dansen en zingen. De man van haar leven heeft ze voorlopig nog niet gevonden. Al is ze wel klaar om zich te settelen. Ze zoekt vooral een man die zorgzaam, geduldig en ambitieus is. Maar ook een goed gevoel voor humor is voor haar essentieel.

Sanne, 33 jaar (Amsterdam, NL)

Sanne De Bachelor
Play4

De tweede Nederlandse in het gezelschap is Sanne. Zij is 33 jaar oud en woont in Amsterdam, waar ze werkt als zelfstandige online marketeer. Sanne werd op jonge leeftijd mama en heeft twee dochters die ze “echte cadeautjes” noemt. Ze begrijpt dus perfect de problemen die het single ouderschap met zich meebrengen.

Sanne is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en durft duidelijk te zeggen waarop het staat. Fabrizio is volledig haar type en ze hoopt dat dat ook wederzijds zal zijn.

Vanessa, 33 jaar (Brugge)

Vanessa De Bachelor
Play4

De 33-jarige Vanessa uit Brugge werkt als make-upartieste. Ze bruist van energie en is een echte spraakwaterval. Daarnaast is ze gepassioneerd door mediteren, chakra’s, mindfullness en joga.

Fabrizio is zowel uiterlijk als innerlijk volledig het type van Vanessa. Ze kan zich al perfect haar toekomst met Fabrizio inbeelden. Een toekomst waarin ze beiden hun gezin en carrière perfect weten te combineren. Vanessa gelooft in de ware liefde en hoopt die te vinden bij Fabrizio.

Madieke, 28 jaar (Zetten, NL)

Madieke De Bachelor
Play4

Madieke is een sportieve 28-jarige Nederlandse. Ze woont in Zetten bij Arnhem. Haar leven staat volledig in het teken van sporten. Ze werkt zo als sportcoach in de fitness, maar daarnaast doet ze ook aan hardlopen en kickboksen.

Madieke is zelfstandig en werkte vier jaar lang in het buitenland. Daarna keerde ze terug naar Nederland omdat ze haar familie niet kon missen. Ondertussen is ze zelf helemaal klaar om een gezin te starten.

Dagmar, 23 jaar (Essen)

Dagmar De Bachelor
Play4

De volgende deelneemster is Dagmar uit het Vlaamse Essen. Dagmar is 23 jaar oud en werkt als thuisverpleegster. Door de onregelmatige werkuren die haar job met zich meebrengt, is het voor haar moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Er even tussenuit knijpen voor De Bachelor lijkt voor haar dus de uitgelezen kans om de liefde te vinden.

Dagmar heeft een zwak voor bad boys met een peperkoeken hart. En laat dat nu net zijn hoe we Fabrizio leerden kennen in Temptation Island.

Esmée, 24 jaar (De Klinge)

Esmeé De Bachelor
Play4

De 24-jarige Esmée uit De Klinge werkt als communicatiesupport. Haar studies zitten er net op en ze is helemaal klaar om zich te settelen. Daarbij is ze op zoek naar een echte family man die van kinderen houdt.

Esmée is gepassioneerd door cheer dance en acrogym. Ze is helemaal klaar om Fabrizio beter te leren kennen, zonder vooroordelen. Esmée is competitief en gaat dus echt voor de overwinning, ook bij De Bachelor.

Phaedra, 21 jaar (Pervijze)

Phaedra De Bachelor
Play4

Phaedra mag dan wel bij de jongste deelnemers zijn, toch heeft ze al heel wat meegemaakt in haar leven. Zo won ze vorig jaar Miss Freedom of the World 2021 in Kosovo. In het dagelijkse leven heeft ze een heel andere job. Phaedra werkt namelijk als verzekeringsadviseur.

De man van haar leven heeft Phaedra nog niet gevonden. Ze valt doorgaans namelijk op arrogante types. Maar met Fabrizio hoopt ze nu raak te schieten. Al zal ze het hem niet makkelijk maken en zal hij z’n best moeten doen om haar te verleiden.

Yoni, 21 jaar (Lokeren)

Yoni De Bachelor
Play4

De 21-jarige Yoni werkt als productiemanager bij een entertainmentbedrijf. Ze stapt met een open blik in het avontuur dat De Bachelor is. Ze hoopt dat Fabrizio voor haar een soulmate kan worden bij wie ze thuis kan komen.

Yoni is jong en heeft ook nog niet veel ervaring in de liefde. Met Fabrizio hoopt ze dus haar eerste grote liefde tegemoet te gaan.

Jelena, 28 jaar (Tremelo)

Jelena De Bachelor
Play4

Jelena is 28 jaar en komt uit Tremelo. Ook zij heeft een zoontje van 1,5 jaar en combineert haar rol als alleenstaande mama met die van leerkracht. Haar zoontje is voor haar het allerbelangrijkste, maar toch zoekt ze nog meer warmte in haar leven.

Jelena is op zoek naar iemand die rust brengt. Ze wil haar hart dan ook volledig openstellen voor Fabrizio. Ze ziet het feit dat hij ook een zoontje heeft als iets positief omdat dat een band kan scheppen.

Zoraïma, 30 jaar (Brugge)

Zoraïma De Bachelor
Play4

De 30-jarige Zoraïma komt opnieuw uit Brugge en werkt als storemanager. Zoraïma heeft haar bijzondere naam te danken aan het boek Papillon. Ze is spontaan en vrolijk en heeft een uitgesproken mening. Daardoor gaat ze discussies niet snel uit de weg.

Zoraïma is al een tijdje single maar is nu klaar voor een nieuwe man in haar leven. Daarbij hoopt ze iemand te vinden die net zoals haar sterk in het leven staat. Ze ziet Fabrizio als een sterke man met een groot hart, een ruwe bolster met een zachte pit.

Samira, 23 jaar (Bree)

Samira De Bachelor
Play4

De 23-jarige Samira komt uit het Limburgse Bree en werkt als medewerkster bij een klantendienst. Samira is half Marokkaans, half Siciliaans. Ze heeft graag de touwtjes in handen en omschrijft zichzelf als een controlefreak.

Samira is geen volledige onbekende voor Fabrizio. Ze kent hem namelijk al uit het uitgaansleven, maar durfde toen nooit echt op hem af te stappen. In De Bachelor krijgt ze nu dus eindelijk de kans om hem wat beter te leren kennen.

Sharina, 24 jaar (Wolvertem)

Sharina De Bachelor
Play4

De laatste deelneemster is de 24-jarige Sharina. Zij woont in Wolvertem en werkt als sterilisatie-assistente. Die job combineert ze met haar bijberoep als schoonheidsspecialiste. Haar grote droom is om daarin verder te gaan en haar eigen schoonheidssalon te openen.

Sharina is dol op kinderen en ziet zichzelf daarom ook volledig in staat om de plusmama te worden van het zoontje van Fabrizio, die natuurlijk ook een belangrijk deel van zijn leven is.

De Bachelor is vanaf woensdag 9 februari 2022 elke week te zien om 20.35 uur op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...