‘De Bachelor’: Weigert Phaedra als eerste ooit een roos?

Een van de spannendste momenten tijdens iedere aflevering van De Bachelor is ongetwijfeld de roosceremonie op het einde. Normaal gezien is dat echter voor de vrouwen spannend afwachten of ze een roos krijgen van Fabrizio of niet. Maar deze keer wordt ook Fabrizio in onzekerheid gehouden … door Phaedra.

Komende woensdag is De Bachelor op Play4 nog maar bezig aan zijn vijfde aflevering, maar Fabrizio heeft in die tijd al voor de nodige drama gezorgd. Vooral zijn kunstje om tijdens de derde aflevering op één en dezelfde dag met zowel Phaedra als Sanne te kussen, is bij veel van de vrouwen blijven hangen.

Sinds die gebeurtenissen aan het licht zijn gekomen, heerst er vaak een gespannen sfeer in de groep en lijken veel vrouwen niet meer te weten wat ze van Fabrizio moeten denken. Vooral Phaedra zelf was zwaar aangedaan van dat nieuws. Nadat bachelor Fabrizio op het etentje tijdens hun date nog eerlijk en oprecht leek te verklaren dat zij speciaal was voor hem en hij bij haar voelde wat hij bij niemand anders voelde, spraken zijn daden enkele uren later die woorden duidelijk tegen.

Roosceremonie

Dat er tussen Fabrizio en Phaedra nog veel moet gepraat worden, voor hun goede band van bij het begin hersteld kan worden, is duidelijk. Fabrizio lijkt haar alleszins nog niet te willen opgeven. In een preview van de aankomende roosceremonie horen we hem zeggen dat hij hoopt opnieuw een andere kant van haar te mogen zien. Fabrizio besluit dan ook om de 21-jarige West-Vlaamse een roos aan te bieden. Maar dan blijkt dat het helemaal niet zo zeker is of Phaedra die roos wel zal aanvaarden.

Bekijk hier de beruchte roosceremonie uit De Bachelor:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...