‘De Bachelor’: Fabrizio kust tijdens derde aflevering met twee verschillende vrouwen

Fabrizio laat er in De Bachelor op Play4 geen gras over groeien. Al in de derde aflevering kan hij zich niet meer bedwingen. Eerst kust hij Phaedra, waartoe hij zich al langer aangetrokken voelt, maar later wordt er blijkbaar ook op de date met Sanne gekust.

Nadat we vorig jaar Elke Clijsters te zien kregen in haar zoektocht naar de liefde, is het nu de beurt aan Fabrizio Tzinaridis (29). Dat doet hij in het land van zijn roots, namelijk Griekenland. De Bachelor begon met maar liefst 15 vrouwen die allemaal op hetzelfde hoopten: het hart veroveren van Fabrizio.

Phaedra …

Al in de tweede aflevering werd duidelijk dat vooral Phaedra, met haar 21 jaar de jongste van de groep, de aandacht trok van Fabrizio. De bachelor noemde de West-Vlaamse schone zelfs meermaals “gevaarlijk” en leek haar daarom aanvankelijk te willen ontwijken. Vorige week zagen we op het einde van de aflevering dan toch hoe de twee een gesprek aangingen en sindsdien is de vonk blijkbaar alleen maar meer overgesprongen.

In een preview van de derde aflevering van De Bachelor kunnen we zien hoe Fabrizio en Phaedra alleen maar dichter naar elkaar toegroeien. Phaedra kan daarbij niet wegsteken dat de aanwezigheid van haar date haar verlegen maakt, terwijl Fabrizio aan haar bekent dat zij de enige is waar hij zich fysiek toe aangetrokken voelt. Tijd voor Fabrizio om zijn move te maken en Phaedra over de tafel te kussen. “Ik heb gewoon gedaan wat goed voelde”, zei Fabrizio achteraf. Hoewel Phaedra aanvankelijk wat verrast reageert, is ze daarna wel duidelijk blij met de kus van Fabrizio.

… en Sanne

Al snel blijkt echter dat Phaedra misschien toch niet de enige is waar Fabrizio zich tot aangetrokken voelt. In een kort fragment op het Instagramaccount van Play4 zien we namelijk hoe ook de date met de 33-jarige Sanne heel gezellig wordt. Een kus krijgen we op die beelden niet te zien, maar we horen presentatrice Goedele Liekens er wel over spreken. Het ziet er dus naar uit dat we ons in de volgende aflevering van De Bachelor aan het nodige drama mogen verwachten.

Bekijk hier de teaser voor de derde aflevering van De Bachelor:

En kijk hier hoe Fabrizio zich ook op date met Sanne amuseert

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...