‘De Bachelor’: Vierde kus van Fabrizio zorgt voor nog meer ophef onder de vrouwen

Fabrizio wilde tijdens De Bachelor zijn imago van playboy van zich afschudden en tonen dat hij wel degelijk oprecht op zoek is naar de liefde. Of dat tot nu toe aan het lukken is, is een andere vraag. Na amper zeven afleveringen heeft de bachelor namelijk al met maar liefst vier aanwezige vrouwen gekust, iets wat voor twijfel zorgt over zijn oprechtheid.

Na twee afleveringen van kennismaken, sloeg Fabrizio in aflevering 3 voor het eerst zijn slag. Eerst ging hij als date gaan eten met Phaedra, iemand die hij ervoor “danger zone” had genoemd. Fabrizio bekende tijdens dat etentje dat zij de enige is waartoe hij zich fysiek aangetrokken voelt en dus werd er ook gekust. ’s Avonds stond er die dag echter ook nog een romantische stranddate gepland met Sanne en ook dat was blijkbaar heel gezellig, want ook daar volgde een kus.

Dat ‘dubbelspel’ van Fabrizio zorgde voor heel wat ophef de volgende dagen. Phaedra schonk De Bachelor daarbij zelfs een primeur door de roos van Fabrizio te weigeren en zo het programma te verlaten.

Margaux en Madieke

Ondertussen bleef Fabrizio de deelneemsters echter afgaan en kuste hij zo ook al met Margaux. Vorige week konden we in De Bachelor zien hoe het losse gedrag van onze vrijgezel hem een preek van zijn moeder opleverde. Maar wie daarbij dacht dat Fabrizio zijn lesje geleerd had, kwam bedrogen uit.

Nochtans leken zijn bedoelingen in de meest recente aflevering van woensdagavond oprecht. Fabrizio wou namelijk opnieuw met Margaux op date gaan. Madieke had echter nog een witte roos gekregen in een van de eerdere afleveringen en daarmee kon ze een date stelen. Die zette ze nu eindelijk in, waardoor een nieuwe date met Margaux in het water viel en Fabrizio met Madieke de jacuzzi indook.

“Heel gezellig”

Na de date vroegen de overgebleven vrouwen hoe de date verlopen was. Madieke hield daarbij lang de lippen stijf op elkaar – in tegenstelling tot enkele uren daarvoor -, maar zei vervolgens toch eufemistisch dat het “heel gezellig was”. Dat zorgde aanvankelijk voor gelach bij haar medebewoonsters, maar achteraf toch ook vooral voor heel wat twijfel. Want hoe oprecht is Fabrizio eigenlijk in zijn zoektocht naar de ware liefde?

Bekijk hier het fragment uit De Bachelor:

De Bachelor is elke woensdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...